Thursday, November 29, 2012

KRIM FELINNA INCHLOSS tu amende?

.

Salam.

Sejak dua menjak neh kan, kite selalu dengar pasal Krim Felinna Inchloss neh. Kite selalu teruja dengan produk kurus. Nak buat eksperimen kat diri sendiri kang, tak tinggal hape dah kat badan ni kang. Kikikikiki. :-P

Ok, meh nak review produk neh sat. Ektuali, kawan kite yang jual. Dia sendirik pakai okeyh. Kite ektuali suka penjual yang cuba dekat diri sendirik dulu, then baru jual dekat orang laen. Meaning dia buat eksperimen dekat diri dia dulu. Meh nak tunjuk gambar dia sebelum dah selepas. Jeng jeng jeng. Neves tak? :-P

Ni gambar masa dia tunang tahun 2011.
Lengan pun nampak besar.

Ni gambar raya haritu. Nampak kurus kan? ;-)

 Malas pulak nak taip cerita pepanjang. Huhuu. MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!! INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..

~  Berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
~ Mampu membakar lemak lemak berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. ~Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!! 

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL


APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?
~ Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat untuk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik. 
~ Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jadik jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.) 
~ Bagi yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak. 
~ Selain menghilangkan lemak lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi. 
~ Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut

POWER KAN? HAHAHA. Sesape muka gemok boleh try okeyh krim neh. Nanti kalau pipi kite TERgemok, cepat cepat sapu neh. Kompem kecit balik pipi. Teheee~ Jom kite nak share cara penggunaan dia pulak.

CARA PENGGUNAAN:
~ Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
~ Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur. 
~ Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

Ni testimonial pelanggan.

Ni lah krim tuh.

Tengok. Jadik makin cantik !

Magik kan?

So, kalau korang berminat, boleh kontek kawan kite dekat pesbuk dia. PM je dia untuk keterangan lanjut. Cakap korang kawan Intang. Nanti dia akan explain lebey mendalam lagik. Selamat mengurus dan mencantikkan diri ! Ok. NI PESBUK KAWAN KITE. <-- klik ni.

Ehem. Yang nak kawen next year tuh, boleh try kecitkan sikit bahagian tertentu. Sempat lagik neh. Keh keh keh. Kbai !

4 comments

ainie yusof said...

disebabkan owner ni akak ipar member, sy pun tergerak hati nk cuba. tapi mcm x berkesan ja :( mgkin teknik slh kot. huhu

DiilaNordin said...

agak menarik.

mmg banyak lemak yang terkumpul ni.

hehe. nk try lar kalau cmtu.

thx 4 info =)

faraa haniey said...

rase nak cube..huhuhu
#done follow u..pls hit me back at http://oursweeetlove.blogspot.com/

faziela jaafar said...

huhuu..correct me if im wrong..kalo xsilap felinna mengandungi paraben, bkn saje 1 tp 5 jenis paraben tuh.. paraben ni sejenis bahan pengawet yg kuat n boleh mybabkan breastcancer...huhuu...tgk testimonial tu sangat bagus dan saya pon mrupakan pengguna felinna..tp selepas tahu bahaya paraben sy jadi was-was akan kesan jangka masa panjang.. boleh google yer paraben tu ape..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13