Friday, October 19, 2012

.shawl half moon santek !! dan baju baju yang santek, skirt santek. ah, sume santek lah! :-P

.

Salam.


Hai korang. Hari ni kite nak share dengan korang satu belog-shop best jual baju baju pompuan. Ngeee. Sebagai seorang gadis yang bekerjaya (ehem! padahal praktikal aje :-P), mesti lah kite tak berapa nak banyak masa untuk pergi sopping dekat luar sane tuh. Balik kerja pengsan, asal pengsan je, balik kerja. (-_-!)

So, haruslah shopping online. Klik klik klik, buat payment, zup, terus baju sampai ke depan pintu rumah. Hihi. 

Santek tak shawl half moon ni.

Skang dah jadik trend orang pakai shawl neh sebagai veil time kaweng. Biase harga shawl neh RM85 tapi sempena raya haji neh, belog-shop neh jual RM80 aje. So, beli dua dapat lah RM160! Murah kan kan kannnnnnn! Belikan mak satu, kakak satu, adik satu pastu belikan kite satu. Macehh.. :-P

Boleh nengok half moon laen kat SINI

Tudung ni pun cantik. 
Syria ape tah name die. :-P

Boleh nengok warna laen dekat SINI.

Ok fine. Baju ni santek.

Inspired from Zara. Nak beli baju Zara, tak berapa nak mampu. Maklum lah, keje takde gaji. Hukhuk. So, baju ala-ala Zara pun jadik lah. Ok ape RM38. Murah tau! :-D

Santek kannn...

Alaaa ni lawa !
Nak nak nak!

Ni pun lawa.
(-.-")

Boleh pakai dengan inner atau jacket bagi yang bertudung ;-)

Alaaaa nak ni jugak.

Kite suke baju ni.
Nakkkkkk.
(T__T)

Sumpah murah. Average RM 30 - RM35 aje harga dia. Huehue. Skang neh, ramai orang carik baju style gini. Kalau tak silap, nama baju cenggini, PEPLUM. Fazura pakai. Scha Al-Yahya pakai. Baju ni memang kosong, tapi kalau korang kreatif, boleh tambah beads sesket. Dah jimat belanja. Kalau yang dah siap beads tuh semua, makan ratus kot. Ok, baju ni dah masuk dalam list kite ! Yeay ! :-D Baju neh 

Skirt pong ada jual jugak. Material dia best. Sejuk. Tak panas. Pastu tebal.So, takde lah nampak seksi dan jarang. Sesuai lah untuk wanita muslimah. :-)

Patern skirt. 

Plain skirt.

So, pe lagik. Jom sopping dekat SINI. Boleh LIKE dekat FB fanpage doang dekat SINI. So, senang lah nak nengok baju, skirt, tudung, shawls dan barangan terbaru dari doang. 

Stylish yet affordable clothing.

Selamat membeli belahh !!!!
(^__________^)


3 comments

Jaja Sutera said...

jaja follow sini.. :)
dan amik link banner intan letak kat blog yer.. :)

♥~~Rino@~~♥ said...

Salam..Jemput gak view n follow koleksi hijab di http://rinoalytionista.blogspot.com/

Boleh tgk shawls half moon plain dengan harga terendah..
HAPPY SHOPPING (。◕‿◕。)

ChocolateStrawberry Hijabs said...

Hi dear.
feel free to visit our blog.
new online hijabs store.
tq. ;-)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13