Monday, September 24, 2012

.korang pernah rasa tak?

.

Salam.

Hari ni sampai tempat kerja awal. Kite jadik orang kedua datang. Yang pertama, amoi-muka-kerek-nak-kene-penyepak-lapan-belas-das. Zzzzz. Bukan lah tak suka dia tapi tak suka dia sangat sangat. Bila cakap dengan dia, dia buat muka. Ish ! (-.-")

Ok. Bukan nak cerite pasal tu sebenarnya. Err..nak tanya, korang pernah tak mengalami situasi cenggini. Bila malam sebelum tidur, gaduh pung pang kebabom dengan boipreng/tunang hihi pastu menanges melalak lalak pastu bila penat, tertidur. (-.-")

Pastu kan, bila bangun pagi dapat sms panjang lebar sayang sayang mintak maaf dari pihak yang hampes-sampai-buat-korang-nanges-tu pastu kan korang terus ok. Dah tak de nak mengamuk ngamuk macam malam tadik.

Sms dia kengkadang panjang lebar, kengkadang cuma, "Good morning sayang. Muah. :-*"

Itu aje sms dia.
Pastu terus ok.

Buat penat je mengamuk macam orang gile malam tuh.
Dapat sms kontot cenggitu, terus riang ria.
(T__T)

Okbai. 
Nak start kerja. :-P

7 comments

MAY said...

erm...bese kami ni dr blm kawen smp da kawen, sepi je bl gdh...takde msj pjg pun..tah bile tibe2 dah baik sml..bt macam takde pape berlaku..

fatehamohamed said...

hahahahha..penah jugaakk..kdg3 geram malas nak layan sms tuuu..hahahah..tp watpe nak panjang3 kan gadoo..heee:))

ainraus said...

penah! hihihihihihi. penat je gaduh kann.

adnil linda said...

bile org yg kite suke...just tnye da mkn ke belum pn kite da berbunge2...ce kalo yg tnye tu org yg kite menymph,msti meluat gile...hehehe....
bese la,adat bercinta... :)

BlogHafizRahman said...

hati bunga2...=P

Ecah Mashuri said...

bila cinta tu ada.mesej pendek pun bagai ada jiwa:)

Wawa Tasliman said...

tak perlu nak besar2kan cerita.. jangan fikir sangat.. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13