Tuesday, September 25, 2012

.kite ade jual susu Alpha Lipid SD2 !!

.

Salam.


Korangggggg..kite ada jual susu Alpha Lipid SDII. Kalau ada sesiapa yang berminat nak beli, boleh PM kite ada text kite di 012-7186471. InsyaAllah, boleh kurus dan sihat tanpa perlu berdiet ! :-P

Jangan risau, rasa dia SEDAP. Ehem! Rasa susu ni macam rasa soya.. Mix dengan vanila dan green tea.. Boleh shake dengan air sejuk lepas tuh bile minum, rasa macam askem vanila pong ada. Hihii. Tak rugi cuba tau.

Siapa kata kena berlapar time diet? Bila minum susu Alpha Lipid SD2, korang still boleh enjoy good food dan still LOSE WEIGHT!! Ohsem kan?

Seminggu je dah turun 6kg !

Try lah beli satu tin dulu. 
Tak menyesal punya. 
(^__^)

Pape PM kite kat pesbuk atau 
email kite atau
intanurulfateha@gmail.com
sms/whatsapp kite yek !
012-718 6471
tak pun BBM kite ;)
29DDB1EB

Okbai :')

5 comments

Yantie said...

klu nk jd agen kne kua modal bpe ye?

Yantie said...

klu nk jd penjual bermodalkan bpe ye? n bape harga satu tin ni

intanurulfateha said...

pm kte kat fb k ;)

Zila Zainal said...

wah pasni bule jadik kurus nak tawennn :p

hajar hazizi said...

tak blh nk PM intan kat FB..huhu..kite ade WA kat no hp intan..bls tau

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13