Sunday, September 2, 2012

.i'm someone's fiancee !

.

Alhamdulillah...
(^___^)

02-09-2012
Kite dah jadik tunangan kepada Encik Mohammad Noor Irfan bin Kamari. Ewah. :-P Nanti kite hapdet entry next time ek. Hari neh memang bebetul tak larat. Gambar pong tak banyak sebab mostly gambar dekat OP. Apa yang kite upload kat FB, itu jer lah yang ada pada kite sekarang. Huhuu.. Tenks untuk wish dan doa dari korang semua. 

Err..macam tak caya dah jadik tunang orang.
Few months to go to be his wife !

Doakan semoga semua yang di rancang, 
dipermudahkan.
Aminnn...

Nanti kite hapdet lagik pasal baju, pelamin, mekap, video, gambar, hantaran, tetamu yang datang, sedara mara, family dan banyakkkkkkkk lagik sebenarnya nak cerite! Hihihi. Sabar menungu yek ! :-P

Special thanks to Mama Abah Along Yeop Adik Syu Chacha yang selalu ada time suka dan duka dan bersusah payah untuk Majlis Tunang kite. Thanks kepada sedara mara, kawan kawan yang sudi datang jejauh. Kepada photographer dan videographer yang sporting habes yang diimport khas dari Shah Alam dan Kuantan. Thanks kepada jiran jiran yang tolong family kite untuk majlis neh.

Dan semestinya kepada rombongan pengantin tunang kite dari JB, Segamat, KL, harap korang tak serik datang rumah kite. Mintak maaf sangat sangat kalau ada yang terkurang. >__<

Dan akhir sekali, kepada tunang tersayang, Errr...kite sayang awak sesangat. :') Ucapan seterusnya kite dah meset kat awak tadik kan? Kuikuikui. Love u soooooooo much !! 

"Kau sempurna bagiku, tak kurang sesuatu.. Kau terima apa adaku.. Ku sempurna bagimu.. Tak kurang sesuatu.. Cinta bersatu....."

Ok bai. 
Nak tidur. Esok kerja.
Nanyte ;)

36 comments

May Maisarah said...

Yeayyyy !!! syukur alhamdulillah... tahniah kak intan.

Eca Dwinky Asha said...

xsbr tunggu entry.hehehe

cik elly said...

tahniah kak intan ! hope kekal buat selama nya, InsyaAllah ! Amin

Cik JAR said...

haip!..thniah..semoga berbahagia bersama tersayang..hehehe

nuruashia said...

bestnyaaaaaa!!! eehehhe,,,i'm happy for u sys! semoga semuanyaa selamat ye sys..cpt2 update xsbr ni ehehhe

Amalina Zulkifli said...

thniah..next yr eh?nnti update la sal preps..bole share ideas..:)

Amalina Zulkifli said...

thniah...nnti update la sal preps..bole share ideas...:)

iyka zulaika said...

tahniah sis :) bertunang jugak dia. hee :))

.cik aida. said...

Tahniah sis! :)

Shazney Shamsuddin said...

tahniah !!!!

imsosinglegegurl said...

tahniah awak!!

Aesya Zealous said...

tahniahh

Dandelion Kiss said...

Alhamdulillah, tahniah dik!
Cepat-cepat naik pelamin.
=)

Aisumi Chan Kawa'i said...

tahniah cik intan.. hehee..

sarah shafie said...

2.9, sama dgn tarikh mine tunang tp thun lepas.. hehe..thniah tau..

Zuhraiqi said...

congrat kak intan!

alhamdulillah...semoga bkekalan hingga hjg nyawa...

kahwin nnt bole dtg:-)hehe

@juera said...

Tahniah Intan..dah tunang akhirnya..cantik :)

::Nora Maney:: said...

gojes! everything gojes :)

congrats dear..

Roszaneza Danny said...

Salam Intan,thaniah dear.. alhamdulillah.. semoga brbahagia selalu.. amin..

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, sana sini org btunang. btw, congrats intan. semoga kekal hgga ke ari akad, InsyaAllah :)

anakpakshaikh said...

tahniah dari zura.....selamat menjadi tunang org

Ibu Ilyanie(s) said...

tahniah dik..
p/s: jemput dtg blog akak utk persediaan diri di hari bahagia...
http://ibuilyaniescottage.blogspot.com/

Siti Nadzirah Zakariah said...

kak intan..tahniah!! cepat2 lah kawin kita tak sabar nak tunggu beby2 kak intan yang kiut miut :)

timm_bill said...

tahniah!

adnil linda said...

kak intan...congrates...moga berkekalan dunia dan akhirat

melissa lissalalissa said...

tahniah kak intan.. =)

ima said...

Salam.

Tahniah intan. cantik!!!
moga hubungan nie smpai syurga. aamiiin. =)

p/s: ima selalu jadi silent reader je. hikhik ;)

Intanberlian said...

sista! congrats! hehe.

sis, i dunno what went wrong. maybe kite salah klik ke ape tah. last time kan kite ade minta akak editkan blog. but now the background hilang. sedih. plzzzz help me check boleh x sis. my emel. bellarossa87@gmail.com

Khairun Solehah said...

tahniah akak.. =)

eykameow said...

Alhamdulillah, next step! Semoga semuanya di permudahkan sis..eyka & boy harap sis & abang ipan saling bertolak ansur lebih sikit lepas ni. Selamat menempuh alam pertunangan! =D

Sally Yatiey said...

Tahniah kak! ;D

Faten Rosli said...

tahniah.. nice pelamin tue..
buat sendiri ke?

Uthey Archie said...

tahniah kak Intan. semoga happy ever after dengan tunang akak. :)

Miss uCu said...

aslmualaikum..tahniah dik intan:) smga urusan sentiasa d permudahkan..amin

hana nabihah said...

tahniahhhh kak intannnn <3

cikcimi said...

Congratz darling. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13