Monday, August 20, 2012

.hari yang di nanti nanti. ehem !

.

Salam.


Dah raya dah. Yeayy! Kejap je kan puasa sebulan. Masa memula start puasa aritu, rasa tak sabar nak raya. Tapi bila dah raya, macam, eh? dah habis puasa rupanya. Zzzzzzzzz! (-.-")

Hari raya pertama dekat rumah kite meriah walaupun Akak kite tak balik. Maklum lah, tahun ni giliran raya rumah suami dia. Dia akan balik sini raya ketiga nanti. So, kiteorang tak de pun amek gambar raya satu family lagik. Tunggu Akak kite balik, baru amek gambar. Duit raya pun, Mama & Abah KIV dulu. >__<

Yunk, nextyear raya rumah kite dulu tau.
:-D

Lepas sembahyang raya, makan makan dulu, lepas tuh pergi ziarah kubur arwah nenek & atuk. Lepas tuh, balik rumah jer, sedara Mama datang serang. Ramai woo. Lepas tuh, kawan kite datang ! Yeay~ Nak tau sapa? Jeng jeng jeng ! 

.
.
.
.
.
.
.
.


Dia memang setiap tahun datang raya rumah kite, maklum ler, rumah mertua dekat Batu Pahat jer. :-P Dalam setengah jam je dah sampai rumah kite. Hihihi.

Beliau bersama suami tersayang. :-)

Ni kite punya bakal suami tersayang.
Ehem! 

Bila nak raya rumah kite woit !
(=_______=")



Omeyynyee adik shaye..

Gambar sebenar tak de la flawless cenggini.
Ni dah edit sket. :-D

Paksa adik kite tolong snapkan gambar.
Huhuhuuh.

Oh yer. Bakal Abah Mertua kite tadik datang beraya. Dia datang berempat dengan MakTiri & adik adik Ifan. Tenks sebab sudi datang. Dannn hepi sangat sebab dapat duet ghayeeeeeeeeeeeee ! Yeayy! Segan nak amek tapi amek jugak lah. Huehuehue. Tenks Abah (^_~)v Jumpa lagik 2 September nanti, InsyaAllah. :)

Selamat Hari Raya Korang !
Maaf Zahir dan Batin.
(^_________^)

9 comments

dianazlan ♥ said...

Selamat Hari Raya Kak Intan. Aii, dah nak bertunang kenapa makin kurus ni. Makan banyak sikit tau. hiihi. Btw, sama je macam family kita kakak balik rumah mertua so, gambar raya, duit raya takde. haha :D

Okay, Maaf Zahir Batin and Selamat Bertunang. Tahniah ;)

intanurulfateha said...

@dianazlan ♥

selamat hari raya dianaaaaaa ! <3

olorr..kite nampak kurus sangat ker? isk. ok, takpe. esok kite makan bebyk k! ;D

thanks for d wish. xoxo!

amalina husna said...

Salam Aidilfitri kak intan..^^V
meriah raya noo..hehe..

btw..baju raya tu ke yg kak intan jahit manik sendirik tuu?? heee~

intanurulfateha said...

@amalina husna

heee. tak lah. beli siap. 150 je sepasang ;D

emieysandra said...

Selamat Hari Raya sis!

and




SELAMAT MENGHITUNG HARI. ehhem!

eesyaLavigne said...

selamat hari raya kak intan .. Semalam kita lalu depan rumah kak intan .. full gila .. meriah kan ?
btw sis , selamat bertunang dengan super K ..

ezzyra said...

selamat hari raya kak...semoga semuanya berjalan lancar nti

ainraus said...

syg. nape makin kurus nih? -.-

Anna Boleyn said...

ngaaangaaa..hr ni baru sempat nak baca ni. sebelom ni nampak tajuk je. hikhik. harus lah tetiap tahun dtg beraya sejak berjodohan ngan orang batu pahat :p suke g umah sis..cantek!! ley cedok idea nak deco umah. haha :p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13