Monday, August 27, 2012

.hari ni ada orang beraya lagik ker? huehue

.

Salam.

Tadik sebelum kite hapdet entry neh, kite call Encik Boipreng. Ek eleh.. Dia tengah raya rumah jenjiran. Huehue. Ingatkan raye dah habes. Hihi. Kite neh jenis memang tak reti beraya rumah jenjiran. Bukan sombong ke ape, tapi memang tak reti. (-.-") Kalau pergi pun, mesti satu family pergi. 

Tahun neh pong, cuma pergi raya rumah sedara mara. Tuh pun tak banyak rumah pergi. Biasanya orang yang ramai datang rumah kite sebab dulu, arwah nenek duduk dengan kiteorang. Walaupun arwah nenek dah tak de, sedara mara still datang rumah kite. Dan semestinya, lepas solat hari raya jer, kite & family akan menziarahi kubur arwah nenek & atuk sebelah Mama dekat area rumah kite jugak. Kubur arwah nenek & atuk sebelah Abah jauh, dekat Klang & Gopeng.

Ehem. 
Mintak mahap Mama, banyak dose.
>__<

Tangan dah pegang duet ghaye.
Huehue. 

Muke gembira dapat duet ghaye 3 angka. 
Huehue.

Cucu pertama Mama & Abah,
Nur Aini Faqehah.

Ni anak kazen kite, Irfan.

Tak dapat amek gambar dengan Irfan besar, 
yang kecit pun jadik lah.
(T__T)

Kemaen susah nak nengok budak neh senyum time ghaye.
(-.-")

Fuyoo Along kasik duet ghaye.
*kelip kelip mata*

Ni adik kite yang macam Abang. :-P

Dia pun kasik kite duet ghaye kat kite,
kakak yang macam adik. :-P

Bukan pakwe.
Ini adik kite, dia single. :-P

Tahun lepas ada pertambahan seorang ahli keluarga.
(Abang Ipar)

Tahun ni ada pertambahan seorang lagik.
(Anak akak kite)

Dannnnnn...next year, insyaAllah bertambah lagik seorang. Ehem ! Mungkin tahun hadapan yang sebelah kanan sekali tuh akan bersuami. Ewah. :-P Doakan yek ! Dan doakan semoga majlis kite Ahad neh berjalan lancar. Aminnn. 

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin.
(^_~)v

2 comments

nuruashia said...

mjlis ahd ni??? sys tunang ye??
ehheheh..tahniah!!!

Shahada Fauzi said...

keciknye la hai dak intan ni..hehe..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13