Sunday, August 5, 2012

.dia comel sangat bila kelam kabut

.

Salam.

Ewah. Memalam buta nak hapdet entry jiwang. Pheww~~ *lap peluh* Kikikiki. Bismillahirrahmanirrahim.... Emm..Skang neh kan, mood tersangat lah baek. :') Makin hari makin sayang pulak dekat encik pakwe.

Hari ni dia soppink barang hantaran untuk kite dengan mak die. Hihihi. Rasa comel bile dia call kite tanya itu, tanya ini. Dan bila dia call tuh, tetiba ada kawan dia tegur dia masa dia tengah pilih pilih barang untuk kite, then dia cakap pasal majlis kiteorang kat kawan dia tanpa dia sedar yang dia belum letak tepon lagik. :') So, dapat dengar ape dia cakap dan dapat rasa eksaited dia cane.. Suka sangat ! <3

Biasanye, lelaki ni kurang sikit eksaited dia nak compared dengan pompuan yang kejap kejap hapdet, kejap kejap hapdet. (-.-") Tapi kan, dalam seminggu dua neh, dah nampak dah betapa kelam kabut nya dia sebab majlis dah nak dekat. Er..tak de lah dekat sangat. Kui kui. Tapi since dia busy, dan kite pun akan busy sebab dah start intern Isnin nanti, mesti tak de masa nak membeli belah.

Macam pagi tadi, kite call dia banyak kali tapi tak angkat. Ok fine. Wiken memang kena bangun lambat kan? !@#$%^& Pastu kan, dia call kite balik tapi kite tak sempat angkat. Bile kite tengok ada miskol, call la dia semula. Tanya dia, baru bangun tidur ker? Pastu dia cakap, "Ha'ah, baru bangun.." Pastu terus dia tanya kite pasal dulang hantaran tu semua cane. Mana nak dapat...

Hihihi terus kite macam tergelak gelak. Sebab, "Ek eleh..gelabah gile mamat neh. Ni mesti malam tadi mimpi pasal hantaran.." Bila kite dok gelak gelakkan dia, dia cakap dia mana ada pengalaman semua neh. Kite dah penah ada pengalaman sebab akak kite dah tunang, dah kawen dan dah ade anak pun. So, tau lah sket sket. Huehue. Kalau dalam adik beradik dia, dia yang 1st nak ada majlis cenggini.

Dua tiga hari lagik, dia cakap nak datang sini pulak, nak sambung beli barang dengan kite. Start kite habes study, tak pernah jumpe dia lagik. Dekat sebulan dah. Ghindu. Hukhuk. InsyaAllah nanti, kite balik kerja, dapat lah buka puasa dengan dia. ^_~

Doakan semuanya berjalan lancar yer. Makin dah nak dekat tarikh, makin neves. Dok gelakkan Ifan sebab dia gelabah, tapi kite pun gelabah jugak sebenarnya. (-.-") Harap semuanya di permudahkan. Aminnn.

Yes, he told the world in his own way ! 
:-P

10 comments

Eca Dwinky Asha said...

eh,mesti lucu kan muka dak ipan dia glbh..nnti dpn sis,mesti buat cool le teww..hahaha :D

Izara4eva™ said...

gelak2 bace entry ni.. hikhik..

semoga di permudahkan segala urusan sis ngn abg ipan :)

Nur Syahirah Hainan said...

sALam..wa...akak da nk kawen ea...syiok..nyer...laki gelabah..mmg comel..means die bsungguh2 dear....hope everything going well..and hope akak hepi2 selali d smping abg tsyg....doa byk2 taw akak...=)...

@cik_ezati said...

comel... kisah sis intan dari dulu sampai sekarang kite follow, kire macam admire laa nie *cehh tayah nk admire laa sangat kuikui*, sis intan & abg ipan sweet, Alhamdulillah dah nak bertunang.. moga semua berjalan dengan lancar & dipermudahkan :)

ahsfantasy24 said...

jgn buat dia gelabah byk sgt,
kg lemah jntung dibuatnye.. hehe

emieysandra said...

lelaki mmg cmtu sis, nk dkt mjlis baru sibuk kelam kabut. ehehe. amiin..semoga sumenye berjalan lancar =)

cik Dil said...

eee sweet2..x sabar naa tgk e-day sis..^^

ainraus said...

nanti ain punya majlis intan kena tolong! :D

@juera said...

so sweet encik pakwe intan..ekeke

E'in said...

semoga dipermudahkan segalanye.. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13