Wednesday, July 25, 2012

.semoga semuanya di permudahkan

.

Salam.


Ehem ehem. Kite kan kan.. Tak lame lagi kan kan kan.. Nak nak nak... Jeng jeng jeng. Neves tak? (>__<) Ektuali kite lagik neves nak taip entry entry neh. Bukan neves sebab apa, tapi neves sebab tatau nak update menda. Bile dah abes study neh, dah tak de menda nak ceritakan. Zzzzzzzz. 

Ehem. Kite nak bagitau, lagi 11 hari je kite nak.... INTERNSHIP ! Huahuahua. Adoiyai. Kite eksaited sebenarnya tapi kan, takut jugak sebab kite tak penah kerja. Hukhuk. Ok tipu. Kite pernah kerja tapi kerja apa je yang kite buat. Semua tak berapa mencabar. Errr..kite pernah jadik cikgu ganti & jadik english translator. Huehuehue. 

Kali ni, kite intern dengan course yang kite study neh. Human Resource. Apa agaknya ek kerja yang kite kena buat. (>__<) Ada senior senior cakap, kadang kadang, budak budak intern neh, macam macam kerja dia suruh buat. Kerja yang takde kena mengena dengan HR pun dia suruh buat jugak macam fotostat memacam dokumen lah, buat air lah. Macam kena buli jer. (T__T) Tapi lecturer cakap, dalam masa 5 bulan ni je lah kite rasa susah, tapi nanti dah kerja bebetul, takde kena buat benda benda neh semua. So, sila bertabah ! ^^

Persediaan kite nak intern adalahhhhhhhh..... Stand by baju kurung bebanyak ! Huahuahua. Tu je lah yang ada. Kemeja memang ada, tapi seluar slack takde. Hukhuk. Kite banyak jeans jerr... Harap harap bos kite kasik kite pakai jeans sebab.. Sebab kite merempit naek skuter kecit kite tuh jer. (T_T) Ermm doakan kite dapat menjalani intern dengan baek sampai abes yek ! Tak sabar nak abes degree.

Lame seh tak update pasal budak neh.
Tatau nak cerita ape sebab dah lama tak jumpe.
(>__<)

Oh ye. Lagi 37 hari pulak, kite nak tunang. Kbai. :-P

11 comments

Lissa said...

good luck sis! bese lah keje 1st intern konpem kena potosetet. hiks.

nuruashia said...

olololo...be strong sys!!!
insyaAllah semuanya akan baik3 aje :)
nty slalu laa update ehh psl inter ship tu :)

ainraus said...

rindu intannnn. selamat berinternship!

tunang tu? heheheh. macam biasa laa. jaga seri muka tauu.

emieysandra said...

gudluck sis dan jugak utk majlis tunang tuu :D

dak eina said...

insyaAllah sis semuanya akan baik2 aje. jgn bg diorg buli sis k..hehe :)

Zahora Ahyan said...

Good Luck sis.. :)

nnti kalau sis updte pasal internship pun ok.. :) mesti best. hehe.. :)

Nurulchumel said...

best nya org tu nak tunang..
sebenarnya nak tunang tu lagi excited dari nak intern kan? hehe.. kite phm tu.. :))

Zila Zainal said...

Good luck memasuki alam pekerjaan dan good luck juga untuk tunang!

MamaMia said...

hai intan!awk student HR rupanye ye.. dun worry..awk akn explore byk mende ttg HR if company 2 btol2 utilize kan awk nye skills & knowledge..i'm also HR person.best tau jdk HR person..;)gud luck..

Edy Fee said...

alaa call je..skype pon boleh

Aisumi Chan Kawa'i said...

best of luck ;) dapat internship kat mana cik intan?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13