Wednesday, July 25, 2012

.hmm k

.

Salam.


Oyeahhh! Kali ni nak cerite pasal Super K yang di rindui. Ok. Gile lama tak cerita pasal dia pasal dah seminggu lebih tak jumpa sebab dah abes study kat Melaka pastu cuma dapat cakap kat tepon selama beberapa minit bila malam tiba. (-.-") Ok fine. FINE ! Dia melebihkan kerja dari kite. :-P

Kite kan asek batuk je kan. Dah seminggu lebih okeyh. Penat. Bila siang, tak de lah teruk sangat. Tapi bila malam, memang payah gila nak tidur. Telan lah ubat batuk berapa banyak pun, tetap batuk neh kuar. (T__T) Pastu petang tadi, dok ngadu lah kat Irfan. Kite batuk. 

Kite : Tadi kite dah suruh Mama amek ubat kat klinik. Ubat kite dah abes. Bla bla bla... (mengadu)
Dia : Sayang rehat lah. :-* Hmm asek makan ubat jer sayang abang ni. Jangan lah lemah lemah yunk.
Kite : Aku lemah tanpa kamu. Ku inginmu dampingiku.. Bla bla bla.. (dok taip lagu Faizal Tahir)
Dia : Jiwang sangat lah sayang. :-|

Demmmmmm. Siap buat straight face. Kecit hati okeyh !!! Pastu kite bengang, kite reply...

Kite : Tu lagu lah gile ! (buat icon marah)
Dia : Yekk.. (icon muntah) geli gile ayat cenggitu. Eee..
Kite : K.

Sumpah kite dah kecik ati. Kite reply, K jer. (T__T) Kecit hati sesangat. Hukhuk. 

Dia : Eee jiwang.
Kite : Sori.
Dia : Kenapa? Eleh, takkan cakap jiwang sayang dah sentap. Rileks la. Alahai..

Ektuali, buat niat nak jiwang ker apa. Dah tetiba dia sebut lemah lemah tuh. Saje je lah kasik lirik lagu Sampai Syurga tuh. Tak memasal dia cakap kite jiwang segala. Kalau jiwang pun, so what?!! !@#$%^

Ok bukan nak cerita pasal kite nak mengamuk ke ape. Panjang bebeno intro nye. Huehue. Sebenarnya entry neh nak cerita pasal K. Yer, huruf K. Kalau kite kan, bile kite dah merajuk ke ape, kite reply K jer. Huehue. Tapi dia bukan paham pun. Lagik dok bahan kite adalah... (T__T)
Kalau dia pulak, akan reply K bile dia malas nak layan kite. Apa pun tak boleh ! Kesimpulannya, jangan cepat sentap K! Haha. Kbai. :-P

10 comments

C i k R e n e x said...

Btul3..kalao ase2 sentap mesti rply K jek. Ngn tnda seru ag,bru puas hati.hehe

Nur Aliya Insyirah said...

biasa kalau marah dengan dye msti reply 'ok' tapi bila dye reply balek 'ok' memang rasa nak mengamuk masa tu jugak..

Eca Dwinky Asha said...

K!

hahahaha..sakit hati kn reply mcm tu je K!.

ainraus said...

uwaaaa. jelesnya ngn intan boleh main majuk2 ngn ipan.
mana afiq ni? uwaaaa. :'(

nangis lagi.

J.Syazwana said...

memang selalu sangat bergaduh pasal reply K ni. hahaha

Chikova_Airashii said...

kbai! (sy suke gune yat tuk..hahaa)

yup3! hey pnh alami situasi same gk laa..tyme kite dh sentap bkn nk fhm nk try pujuk ke ape..lg mmbahan ade la..kdg tgk mcm xde perasaan pun ade..tp nk wat cmne dh tu gk yg disyg2 =p

amalina husna said...

sungguh kan..org laki nie payah nk paham kite..huk3..

nabila biela said...

hehe..sbar jlah kak...akak..kte da fllow akak..fllow kte blik taw..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/07/berubah-lebih-baik.html#comment-form

Edy Fee said...

hahaha kiranya saling menjiwang la ni.haha lawak2

BlogHafizRahman said...

k

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13