Wednesday, July 18, 2012

.family outing !

.

Salam.

Ape punya pesen update daaa. Hahaha. Sebenarnya nak cerita benda neh dah lama. Tapi, sampai adik kite dah balik PLKN dan sampai kite pong dah abes study, baru dapat update. Muehehehehe.

Hari tuh (tak ingat hari ape), kite dengan family kite pergi lawat adik kite kat PLKN Kem Sembrong, Kluang Johor. First time pergi nengok dia sebab kite jarang balik rumah time weekend. 

Adik bongsu kite, Afique.

Mama & Abah.

Ektuali, kiteorang sampai kem tuh dah lambat. Dah pukul 4 petang time tuh. Kem tuh dah lah tutup pukul 4 petang. Sep baek yang jaga situ kawan Abah. Abah call jer kawan dia, kiteorang dapat stay lame. Hihihi.

Adik adik saya.

Tak kurus jugak :-P

Oh yer, pakai baju kebaya sebab sebenarnya nak pergi wedding anak kawan Mama. Balik dari tengok adik dekat kem, baru pergi wedding tuh. Sep baek makanan ade lagik. :-P

Pastu hari ape tah (tak ingat lagik), keluar dengan budak kecit baju merah neh. Doang pulang ke kampung pastu masa on the way balik Penang, singgah Melaka. Mama cakap nak sopping baju raya untuk kiteorang semua tapi last last beli baju dia soang jer. Hukhuk. (T__T)

Merahnya Mak Ngah ! :-P

Ok, nanti sambung update lagik~~
Banyak benda nak cerita. 
Tata !

5 comments

ainraus said...

kebaya biru intan cantik! bagi ain lahh!

NURUASHIA said...

canteknyaaaa kebaya biru sys :) aummmmm..

Edy Fee said...

nak kurus cmne..kalau kem edy dlu..hahaha kawat 3 kali je dlm 3 bulan tu..mkan lak sedap2.hahaha

mizz miaizzati said...

lama den nunggu cik intang ni update blog..akhirnya hapdet gakkkk...

amalina husna said...

adik mesti besar dr kakak kan..knapa lar agaknyaa..

geram tgk baby..>.<

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13