Sunday, June 17, 2012

.selamat pengantin baru ATUL !

.

Salam.


Masa awal jun hari tuh, kite pergi wedding kawan kite dengan Mama. Nak pergi dengan Boipreng, dia sibuk mencari rezeki. Hukhuk. So, ajak lah Mama pergi. Sebab sekarang neh pikir, kang kalau tak pergi, kang wedding kite takde orang datang kang. (-.-")

Kalau pengantin je, mesti santek. Rasanya kan, tak pernah lagik jumpe pengantin yang buruk. Hihihi. Ektuali yang kawen neh kawan masa kite Diploma kat UiTM Shah Alam dulu.. Masa pergi, dah lewat. Ramai dah balik. Dapat jumpa dua orang kawan jer. Eyla dan Zati. Tapi tak dapat snap gambar pun. (T__T)

Same cantik sama padan.
Yang ujung kanan pun pun cantik jugak. :-P

Mama kite of cos lah cantik.
:')

Kawan baek masa Diploma dulu.

Tahniah Atul.
Semoga kekal ke syurga.
Aminn~ :')

Who's next? :-P

2 comments

Edy Fee said...

slmt pgantin baru..mmg cun...dress pon siyes elegance

Cik Kamoo said...

cantiknye pengantin tuh! tahniah...semoga bahagia hingga ke syurga sana

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13