Wednesday, June 27, 2012

.ololololo...omotnyeeee sayang ite nehhhh makang

.

Salam.

Gembira sangat bila dah nak habes study neh. Tapi sedey sebab pasni dah susah nak jumpe kawan kawan. Hukhuk. Walaupun kadang kadang ada terkecik ati, ada yang tak puas hati, stendet la kan. Tapi tak de nak simpan dalam hati, dendam lama lama. Student life dekat Universiti. Nanti dah kerja, mesti rindu semua neh. :')

So, wiken lepas, kiteorang decide nak pergi mandi mandi dekat Pengkalan Balak. Kite dengan soang kawan kite tanak mandi, just join jer kengkawan lepak kat situ. Sebab konon nak pergi wedding kawan tapi tak jadik. Semua Ifan punya pasal, datang lambat. Heee. Dah cerita dekat entry lepas. :-P

Housemates & Ex-Housemates 

Surpriseeee !

Ektuali, kiteorang celebrate besday kawan kite neh sekali. Dekat gambar kat atas neh, dia tak pasan pun ada kek kat atas kepala dia. Huuu. Pastu gambar kat bawah neh baru bagi kek tuh kat dia. Tapi dia cakap, sebenarnya dia dah tau dah yang kiteorang nak bagi kek. Sebab dia nampak, kawan kite lagik soang pegang pisau kek. Cheh, tak seprais langsung. (-.-")

(‾⌣‾)♉ 
Alaaa omeynyeee Intang.
Keh keh keh.

Dapnye KFC~

Kite tamak haloba amek ayam paling besar tapi makan tak habes gak walaupun kite cuma makan seketul ayam. Padan muka. Pembalasan Si Pitung. Huk huk. (T__T) Kawan kite yang pakai cardigan cekelet kat gambar atas neh yang sponsor KFC. Dia bukan housemate kite, tapi dia selalu tumpang tidur rumah sewa kiteorang sebab rumah dia dekat Merlimau je. 

Tapi sebab kiteorang selalu ada kelas sampai malam, dia tidur lah rumah kite. Dia nak bayar duit api air sewa segala, tapi kiteorang tanak amek. So konklusinya, dia blanja kiteorang KFC. Kire macam bayar sewa jugak lah. :-P 

Mekasih Ain !
(ehem, intang nampak matang kat gambar neh)

Ni Istana Pasir kengkawan kita buat.
Cantik kannnn..

Tapi kalau kite buat, mesti lagik cantik.
 :-P 

Sian kite dok soang soang tepi pantai neh.
Yang laen semua mandi manda.

Punya lah lama tunggu si Ipang neh sampai. Kiteorang sampai pantai neh pukul 11 lebey. Pastu kite cakap dengan dia, gerak lah dari rumah pukul 12.30pm. Rumah dia dengan pantai neh tak jauh pun. Pastu dia gerak pukul 3.30 pm. Ashane nak pergi wedding kawan kite tuh. Orang melaka sah sah wedding start awal, abes awal. Last last tak dapat pergi. :'( 

Pastu datang, buat muka tak bersalah.
Ciskek betul.
(-.-")

Yang ni lagik lah, muke pesen nak kene lepuk !

Olololo.... omotnyeee sayang ite makan.
(pang jugak intang neh. gediks!)

Tapi nasib baek lepas tuh dia pujuk kite ajak nengok wayang. Senang je nak amek hati kite balik. :-P Pas abes dating semua, kite pun balik Muar sebab nak hantar separuh barang barang kite. Kang abes exam, tak de lah nak angkut semua. Maklum lah, dah kena kosongkan rumah sewa dan will say gudbye to Malacca~

Ok nanti sambung update lagik. 
Nak study untuk paper Ahad nanti. 

Wish me luck. :') 
Tata~

6 comments

ainraus said...

goodluck intan sayang! :D wuwuwuwuw. rindu intan nihhh.

Aisumi Chan Kawa'i said...

wahh~ sonoklah dah habis study.. kite baru nk mula cik intan ^^, hehe~

Nur Syahirah Hainan said...

bestnyer......jlan2 dgn kengkawan..biler la kite plak ..:)

Nurakmaliya said...

Hope someday dapat ketemu kak intan..:)

Edy Fee said...

bestnye berkelah....ramai2 lak tu

cikcimi said...

Rindu ana, rindu semua yang kat rumah sewa tuhhh. Mesti tak sempat jumpa kan.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13