Friday, June 1, 2012

.mak buah :-P

.

Salam.

Hai korang. Kan hari tu kite ada dok ceta kat pesbuk yang anak buah kite nak balik kampung dari Penang ! Yeay~ Budak kecit neh dah 5 bulan. Ya ampun putih gila. Ke Makngah dia yang gelap? >__< Huhuhu. Tapi budak neh memang putih. Mak dia tak de lah putih sangat :-P Maybe ikut Bapak dia kot iaitu Abang Ipar kite yang berasal dari... Kelantan.. ;-)


Weeeeeee~~
Ni dia anak buah makngah
Nur Aini Faqehah
(^__~)v

Ni ahkak kite.
Mak kepada budak kecit yang beso tuh.

Ni plak mak nenek :-P
Mak nenek yang kecit tuh tau. 
Bukan yang besar tuh. :-P

(Muke Chacha memang pesen mintak penampo kan!)

Oh ye. Ni 1st time pergi Tutti Fruitti yang orang dok cakap sedap sedap sedap tuh. Errr..tak de lah sedap sangat. Tapi sedap lah jugak. Huhu. But I prefer Baskin Robin lagik sebab dia askem. Yang ni Frozen Yogurt.. ;-) Mekasih Abang Ipar sebab banje ! (^_~)v Maybe akan makan lagik kot. Nak try perisa lain pulak ! Nak suruh Encik Boipreng banje. Ngeee. ^^ 

Blakang tuh bapak die.

Ahad nanti dia balik Penang semula.
Raya kang kot baru jumpa.

Raya nanti mesti budak neh dah makin beso macam dinasour.
Makngah dia jer tak beso beso.
(-.-")

8 comments

cik nara omey said...

tomey nyer baby .

Are~q!Lah said...

bila mak ngah dy nak besa ?
haha

ciksengeh :D said...

putihnye die ^^ geram jer tengok ..

iyka zulaika said...

comel sangat! :)

syafiqakarim said...

eceh.
ni da tanda2 nak anak sendirik ni
apa lagiii

sharamli said...

makngah dia ka demok

Juliet_iRa~" said...

comelnya faqehah :)

putih melepak mcm snow white..hihihi

sis, ira dah update entry psl kek tu..kalau rajin buat tau..hihihi

ahsfantasy24 said...

omey !
hehe bapak nye ensem >_<

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13