Wednesday, June 6, 2012

.ehem, nak kurus dan cantik seperti saya tak?

.

Salam.


Kah kah. Kurus itu mungkin. Tapi cantik?? Mesti korang pikir lapan juta kali kan? (T___T) Haha. Ok, kite nak share satu produk best neh. Ehem. Nak tau tak? :-P

Kan kalau pakai baju, kadang kadang nampak lemak terlebey ke ape kan. Kite neh, nampak je kurus, tapi MASIH ADA lemak tersembunyi. Cuma kite kan hebat, mesti lah kite guna teknik penyamaran. Hue hue hue.

Produk pertama adalah Bodysuit Shapewear. Dari nama je mesti korang dah tau, dia neh ape sebenarnya kan? Ok, jom nengok gambar.

Ni bahagian belakang. Lubang kat belakang tuh, jangan tanya kenapa. Lepuk jugak kang. Paham paham sendirik sudah ler. :-P

Ni pulak bahagian depan. ;-)

Harga? Mesti lah murah. Takkan lah kite nak suggest produk yang memahal dekat korang. Kite pong bukannya banyak duet nak beli kalau memahal. :-P Yang ni harga dia cuma RM79. Dia ada pelbagai saiz. L, XL dengan XXL. Info lanjut boleh nengok dekat SINI.

Produk kedua pulak, Tummy Control. Kalau produk sebelum neh, dia akan shape-kan satu badan, yang ni untuk pinggang dan perut jer. Mana mana yang ada lebihan lemak dekat perut tuh, insyaAllah boleh rata. :-P Jom nengok gambar produk.

Macam tadi, jangan tanya lubang kat belakang tu untuk apa. Tu menyenangkan korang nak bery. Tak de lah kelam kabut nak bukak bengkung neh. :-P

Ni bahagian depan.

Yang produk neh, harga dia RM 55 jer. Murah kan? Boleh klik SINI untuk maklumat lanjut tentang produk neh. Ada dua size, XL dan XXL. 

Dannnnn produk terakhir, jeng jeng jeng~~~ Bottom Enhancers. Produk neh best untuk budak pompuan yang kurus dan berbonbon leper. Hue hue hue. Jom nengok contoh gambar. 

Benda neh sebenarnya macam spentot. Dia ada span dekat belakang. So, nampak lah mantap sket. Tak de lah nampak leper je bonbon korang tuh. :-P

Produk neh ada dua jenis. 
  1. Low-rise Seamless Padded Panties (1.5cm built-in foam padding) 
  2. Low-rise Extra Booster Padded Panties (2.5cm built-in foam pading)
Yang produk pertama tuh, 1.5cm je span dia. Yang kedua tuh 2.5cm. Kite amek yang 1.5 cm. :-P

Ehem !

Produk neh harga dia RM55 jek. Untuk maklumat lanjut tentang produk neh, boleh klik SINI. :-) 

Ce nengok gambar artis artis neh. 
Jangan terpedaya sangat, doang neh pun guna teknik penyamaran jer. 
:-P

Kalau nak nengok produk laen, boleh pergi nengok dekat website dia. Klik SINI. Eh lupa nak cakap. Ada Fanpage FB jugak. Boleh lah korang LIKE. Klik SINI. Ada banyak lagik produk untuk kecantikan pompuan yang korang boleh nengok dan beli. 

Selamat membeli belah. 
(^_______^)

19 comments

❤Cik Myra❤ said...

waa...harga dia not bad la..:)
jauh lebih murah compare ngn PB...
nak try la..:))

intanurulfateha said...

@❤Cik Myra❤

try lah ! kite pun try yg bottom enhancer tuh ;p

Rara Nasiha said...

harga murah. not bad ! tinggal nak tau selesa ke tak je. :)

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

kann... ce kamu contact dgn penjual tu.. tanye die pasal produk neh sume ;)

lailatul fatiqah said...

sis, confirm ke lwh hilangkan lemak2 tersembunyi?

cikpepel said...

taknak tayang bon bon..nak semunyikan bonbon..besar yu~!

ainraus said...

intannnn. kita nak tutup perut buncit kita lahhh! weeehhuuu. thank you intangggg~

Gieyana said...

lama x singgah sini...tak pernah beli n pakai psl kak G mmg kategori kurus..susah sgt nk gemuk..adess!

intanurulfateha said...

@lailatul fatiqah

iye dear ;')

intanurulfateha said...

@cikpepel

huntung la besarrr.. kite kecit >__+

intanurulfateha said...

@ainraus

welkem dear. slamat mencuba !

intanurulfateha said...

@Gieyana

same la kite kak G.. hihi

arezura said...

mcm mane nk beli nie intan..mmg lg murah dr PB ngan ade lg satu produk tu..

intanurulfateha said...

@arezura

beli kat sini http://www.slinewear.com/ ;)

Adziim said...

Pergh...bottom enhancer ini satu bentuk penipuan.
Benda benda macam ini yang buatkan lelaki makin galak tengok bottom pempuan.

Cik Cammy Lia said...

cm berminat ngan no.2 tu....awk leh tlg order ke?hehe

Aspen @ MyLovelicious said...

Wooo....seksi bangett !!

gerbert said...

jom cuba produk yang melatih badan membakar lemak
http://jomcepatkurus.blogspot.com

Marissa Aesthetic said...

@gerbert nak cantik? nak kurus?? kunjungi laman kami untuk tips dan info berkaitan kesihatan anda. pakar rundingan kami sedia membantu.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13