Sunday, June 24, 2012

.dating tepi pantai !

.

Salam.

Ini pic kite dengan Ain Raus.

Kiteorang belajar satu negeri, tapi lain lain kampus. Dan ini merupakan semester terakhir kami. :'( Dan ini jugak lah dating berdua kiteorang yang first! Dia seorang blogger dan first time jumpe dia, masa wedding Eyka Meow hari tuh. 

Mekasih Ain sudi kuar jenjalan dengan kite.

Kiteorang lepak tepi pantai sambil makan mekdi. Maklum lah, boipreng kami berdua seafarers. Ifan tuh, tunggu masa je nak belayar. (>__<) Kite benti nanges je, dia belayar lah. (T__T) Ain pulak, BF dia tengah atas kapal sekarang. Masa kite dating dengan Ain aritu, anniversary doang yang ke-5 tahun! :') Congrats Sayang. Stay strong !

Ada masa, kite jumpa lagik yek. Bulan Semilan nanti jangan lupe date kite yer ! Heee. Muah ! 

Dannnn last sekali, nak wish
Happy Seafarers' Day
buat semua seafarers di Malaysia. :) 
Anda semua lelaki yang hebat ! 

5 comments

ainraus said...

ain ingat bulan 9 ni! insya Allah, kalau takde apa2 halangan kita date tau sygggg! tapi.
ehem2. jangan sedih. kena senyum selalu! jaga mukaaaa. kehkehkehkeh,

Edy Fee said...

lama tak g pantai

cikcimi said...

Intan, ain raus ni bdk utem ke?

intanurulfateha said...

haah.. die budak utem ;)

cikcimi said...

Oic, sebab macam penah nampak die kat utem.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13