Sunday, June 10, 2012

.batak beri hitam :-P

.

Salam.


Huwaaaaaaaa minggu minggu yang memenatkan ! Kite ada banyakkkkk report test presentation dan esaimen yang perlu di siapkan. Errr..perlu ke? Teheee. :-P

Sep baek lah minggu neh Boipreng kite out station dekat Lumut. Ada program dengan TLDM. Hue hue. So, tak de lah nak merajuk merajuk sebab tak dapat dating. Huhu. Yes ! Ada alasan nak gaduh. Hahaha. 

Nak tau tak? Tanak tau pun tak pe. Nak bagitau jugak. Kite kan.. kan kan.. Dah ade BB........ Ngaaaa. Tapi BB murah je lah. Tak pe lah. Janji Abah belikan. ;-) Mekasih Abah. Ektuali, henpong lama kite tak de lah rosak pong. Kebal betul Nokia e72 tu. Dah lapan ratus juta kali jatuh pun, tanak rosak gak! Gggrr. Cuma bateri je lah kene tukar baru. So, henpong tuh tinggal kat rumah. Abah cakap nak pakai. :'D

Pening kite gune si beri neh. Adoiyai. Noob gile. Penat dok godek godek. Tapi best rupanya BB neh. Kalau tau, dari dulu lagik kite beli. Hihihihi.

Minggu ni kan, kan kite banyak gile test. Ok. Malam neh baru nak stat study. (-.-") Pastu ade presentation bagai. Maklum lah, dah final year. Haish, tak sabar nak final exam. Paper kite start 1 July & abes 15 July then merdekaaaaaaa ! Yahoooooooo~~~

Wish me luck ! :')

Kalau ghindu, bbm ler ittew :-P

15 comments

Adziim said...

Tak dapat kapal selam, dapat bb pun jadila.
Untung la~

lailatul fatiqah said...

good luck sis ! sgt pnt jadikk final year student nih. seb bek ella da lps. huhuhu !

syafiqakarim said...
This comment has been removed by the author.
Aisumi Chan Kawa'i said...

Nest of luck cik intan.. Kite pon tgk minggu final exam gak ni... Start 13 habis 26.. Hehehee.. Mujur 3paper je..

intanurulfateha said...

@Adziim

ni aku pow bapak aku. haha. kapal selam kang mintak ifan ;p

intanurulfateha said...

@lailatul fatiqah

tu la pasal. x sabo nak abes ! -.-

intanurulfateha said...

@syafiqakarim

ceh. perli nampak !

intanurulfateha said...

@Aisumi Chan Kawa'i

gudlak sumiii ! ;)

Qeera ♥ said...

BB pin?

Qeera ♥ said...

BB pin?

Qeera ♥ said...

BB pin?

Qeera ♥ said...

BB pin?

Qeera ♥ said...

BB pin?

.::WaNiE::. said...

nak bb pin !!!!

ehhh

tapi saya da xpakai bb

sedey da hahaha

Kesuma Angsana said...

all d best.... salam kenal n dh follow u

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13