Friday, June 8, 2012

.asalkan boleh nyawa

.

Salam.


Kite ade soang kakak yang sangat obses dengan hidung kite. HAHAHA. Ok tipu. Akak kite neh baru ade soang anak. So, dia neh dok risau je pasal hidung anak dia. Sket sket cakap nak hidung macam hidung kite. Ehem. Hidung ai neh mancung lah sikit dari adek badek laen. Kuang kuang kuang. :'D

Gila semangat dia pergi carik gambar kiteorang masa zaman kecit kecit. (>__<) Semata mata nak compare hidung kite dengan hidung anak dia. Orang macam ni pun ade ke? !@#$%^&*

Semangat akak kite carik gambar kiteorang time kecit kecit. Yang gemok tuh kite ler, siapa lagik. (-.-") Sebelah tu akak kite. Gila pork gemok kite neh. Ni takde guna teknik penyamaran ek. Memang gemok time kecit kecit dulu. (T__T) Nasib baek bile dah besar neh cantik menawan lemak berkerim dan di sukai ramai. Ewah. :-P

Zaman mude mude.
Alaaaahai kiutnye saye.
Ngeh ngeh.

Automatik jadik cun bile dah besar. 
Ahaks. :-P

Along : Ngah, aku nak idung Faqehah macam ko.
Kite : Gile eh ko neh.
Along : Nengok idung ko same dengan Faqehah masa kecit kecit. Mesti dah besar nanti sama.
Kite : Ouh..nak idung aku je? Muke gelap macam aku tanak ikut pulak. Hahaha.
Along : Aku nak idung jer. Hahaha.

Siut jer. 
(-.-")

Pastu tetiba Abang ipar kite cakap...

Aloh.. Tak kiro lah hidung macamano pun.
Janji boleh nyawa.

Amekkaw.
Padan muka.
HAHAHA.

8 comments

lailatul fatiqah said...

comel je faqehah tu.

intanurulfateha said...

@lailatul fatiqah

makngah die lagik comel ! ;D

Are~q!Lah said...

faqihah lgik comel lah ..
hehe =P

intanurulfateha said...

@Are~q!Lah

+______+

♥CIK SHA♥ said...

hahahahaha..lucu la intan ni..salu buat akak gelak sorang2 baca entri intan..sampai tak mampu nak komen..kali ni nak komen jugak..tak kire!sebab geram tgk gambo intan debob masa kecit tu..kih3..

Shazney Shamsuddin said...

kahkahkah buat org gelak2 jelah dak intan nie...

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

heheh kite pun geram. rase nak tumbuk diri sndiri. gemok sgt >__<

intanurulfateha said...

@Shazney Shamsuddin

ngahahahhaha ;DD

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13