Tuesday, June 5, 2012

.abang tak pernah rasa macamni :')

.

Salam.

Suka sangat hari ni. :') Petang tadi, Ifan sms kite. Dia cakap, apa yang kite pos dekat dia, dah sampai ! Yeay~~ Sukanyeeee.. Kan kite ada cerita dekat entry lepas. Klik SINI.
Dia : Sayang :* Bangun bangun je, abang tengok ada bungkusan posmen. Ape tuh? Abang tak bukak lagi. Dari siapa ntah.
Kite : Dari kite lah. Bukak lah. :-)
Dia : Apa tue yunk? :-) Macam neves je.
Kite : Kite pun neves. :-P
Dia : Jap. Abang bukak.

(^______~)v

Dia siap MMS kite. Kite tak mintak pun dia MMS. Eksaited sangat dia. Dia cakap, dia tak penah rasa camni selama neh. Hepi sangat bile kite nengok dia hepi. :')

Happy Birthday Sayang.
ILYSM. 


Kite order dekat akak ni :)

15 comments

ainraus said...

wahhhhwahhhhh . sweetnya intannnn. bila afiq nak turun ni. jelesnyaa~

Noor Azah Bte Abdul Aziz said...

bestnye,, kite nak jd boyfren sis jugak la. HAHA.

ciksengeh :D said...

mestila teruja . dapat hadiah dri yg tersyg ^^

Princess Feyqa said...

ala ceweettnyee :D

intanurulfateha said...

@ainraus

kalau ifan naek, mau meraung kite wuu~ T_T

intanurulfateha said...

@Noor Azah Bte Abdul Aziz

hahaha sanggup ke nk bermadu? ;p

intanurulfateha said...

@ciksengeh :D

hehe ;p

intanurulfateha said...

@Princess Feyqa

;)

farah hanim said...

auchhh
sweetye kakak kte niee :D
hehe

dhia adawiyah said...

yeayyyy ~ lepas ni boleh kak intan post dekat wieya pulak . hehee~

Chikova_Airashii said...

tacink lak bace..sebakk weyhhhhhhhh...
apesl tah bce ni pun nak tacink..
sejak bace belog sys ni makin cengeng plak.. bejangkit ngan sys la ni kuat nangis.. padahal dulu kuat ke jot.. ahhaha..

nor fatihah said...

sweeetnyaaaa :) jeles .. :P

~Eizny Ejan~ said...

aauuuwww!!!
hehehe
izni xpenah agy post kek kat abg ejan
tp post coklat penah hehhe
=)
kim salam kak abg ipan kak :)

Zinnirah Humaira said...

sweetnya :)

Nurfarhana said...

cane awak postkan kek tu intan??kalau jauh2 blh ke nak poskan kek jugak..hehe..dri kelantan ke seremban leh x?wink2

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13