Monday, May 7, 2012

.wedding inspiration - tutorial bunga fabrik

.

Salam.

Sejak sejak join group B2B dekat pesbuk, kite rajin jugak tengok idea idea buat baju nikah & sanding. WALAUPUN majlis kite macam lambat lagik jer, tapi saja je nak cuci mate. :-P Sekarang neh kan, dah jadik trend buat bunga dari kain satin lah, kain organza lah. Memacam stail. 

Nanti, time majlis kite, ntah ashane lagik stail yang orang kuarkan. Jom nengok salah satu tutorial buat bunga dari fabrik neh.


Cantik kan?
Dah siap nanti, boleh tampal dekat baju nikah korang tuh.
:-D


Ni pun comel.

Nanti kalau ada lagik yang best best, kite share ek.
(^___^)

Ok bai.
Nak siap siap pergi kelas.
Tak best langsung ada kelas malam.
(-_______-")

5 comments

Fiq Fikri said...

cepat la kahwin ahahah nk dtg ni ehehe

SarahSyafiq said...

yang kedua tu dlm perancangan. abit leceh nak buat tp bila dah dapat rentak okay dah.hasil nya nmpk kemas sgt :)

kaammeeyy said...

akak kawen...jgn lupa jemput kitew yerk..nak sngat2 nengok akak kawen...msti sweeet kan...=)

ciksengeh :D said...

cantik lahh :D

ciksengeh :D said...

cantik lahh :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13