Friday, May 11, 2012

.servis edit belog - onetashakir.com

.

Salam.

A very quick hapdet. Klik SINI kalau nak tengok belog yang sebenar. Ni antara belog yang kite edit dalam masa terdekat neh. Ada jugak belog laen, tapi kite just ping dekat Fan Page Intanurulfateha's belog jer.

Ni snapshot header belog.

Sesapa nak kite editkan belog, boleh emel kite ek.  
intanurulfateha@gmail.com 

Murah jer. Hihihi.
 
Ok bye ! ;-)

3 comments

Jard The Great said...

salam intan.. tolong buatkan utk kita jugak boleh?

Azmira Yusof said...

berape ringgit ? nk tau harge

iyka zulaika said...

lawa la kak intan edit :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13