Wednesday, May 16, 2012

.sape mamat uw? bajet jew.

.

Salam.


Ok. Petang tadik masa ada gap kelas, kite TERnanges lagik. Hm. Adalah lah sikit masalahnye. (T_T) Pastu kite call lah Encik Boipreng, tapi malangnya dia tak membantu langsung ! !@#$%^ Lagi buat kite nanges adalah. Alasan dia? Sebab asek ngadu benda yang sama jer. Len kali, die suruh buat bodo jer. Hmm.. :'(

Kite abes kelas tadi dekat pukul 8 malam. Memang masa tu lapar gile pork. Nak makan tapi tak de mood. Duet pun tinggal RM 7 dalam purse. Malas giler nak withdraw. Pastu balik rumah je, maen pesbuk. Pastu nengok nengok, Si Boipreng maen pesbuk. Dia tuh memang lapan tahun sekali baru maen.


tak pe la. biar orang buat kite. kite jangan buat orang.

sabar ye intang. :')
 · 



Balas balas komen, rupanya time tuh dia dah otw pergi rumah sewa kite. Yeay! Kalau tau, tak payah ajak die teman makan. Biar dia tetiba datang sendirik.. Abes lah kite kalah. Dah lah kite tengah majuk dengan dia. Hua hua hua.

Baru je maen maen ajak dia teman makan, tetiba... ting ! Dia muncul depan rumah. (^___^) Thanks love~~ Ni yang sayang lebeyyyy neh. Rupanya dia dok maen pesbuk guna henpon time tengah drive. Kalau kite tak ajak pun, memang dia nak datang sini jumpa kite. :')

Woi! Len kali don't drive and pesbuk !!! Membahayakan kesihatan betul. Kot ye pun nak buat seprais, agak agak ler. (=___=")

Air Jagung Askem.
Tu tangan Encik Boipreng. :')

Nasi Goreng Ayam + Sayur Kangkung

Thanks for the treat !
(^_~)v

Tadi pergi makan rasanya tak sampai sejam. Dah lah dia datang jauh jauh. Alor Gajah ke Bandar Melaka neh adalah lah dalam setengah jam. Kire jauh jugak lettew. Kan kan? :-P



sape mamat uh?bajet jew...
 · 



Ahad lepas kiteorang dok layan muvee ceta Chow Kit. Irfan neh suka benar dengan dialog ceta tuh. Kalau korang dah nengok ceta tuh, mesti tau betapa dasatnya dialog ceta tuh. Memang tak de nak tapis tapis lah. Hihihi.  Tengah dok komen komen, tetiba Mama masuk. Huhuhu. Kan dah bongeng. (-.-") Bongeng tu segan maknanyeee.. Heee... 

Maybe sebab dialog "Ko kena tolong aku kenakan Si Sial tuh.." (-.-") Padahal tuh semua dialog filem tuh. Irfan cakap tadik, dia dah dok gelak gelak time reply reply komen dengan kite sebab mama tegur. Hukhuk. Masa tuh dia dalam kereta, on the way nak datang sini.

Apesal ntah boleh sayang gile kat budak soang tuh. Romantik memang tak lah. Tapi there's just something about him that makes my heart drop to my feet everytime I see him... :')

Bukak henpon, tengok balik gambar lama.
Rindu.. (~,~)

Indahnya bercinta kan?
Tak sabar nak rasa feeling bercinta lepas kawen pulak. 
Doakan semoga semuanya di permudahkan!
Aminnnn.... :')

3 comments

cik ella said...

kelakar la kome ber2 ni.haha!!seyes.tergelak2 bace tadikk.boipren kte pun x romentik tp ade something yg kite loveeeeeee gile pork(ayt kak intan) kt die.

Rien Rose said...

hahahhahaha mcm2.. meh nak belsah mamat tu.. dush2..

LuVidA^^ said...

cte chowkit terbaek r yunk..i like

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13