Tuesday, May 8, 2012

.nak sangat jadi pari pari kan?

.

Salam.


Kite : Yunk..hantar lah kite pergi Putrajaya.. Pastu malam tu hantar lah kite balik Melaka semula. Kite tanak tidur rumah orang...
Dia : Tu lah. Putrajaya tuh belakang rumah je kan? Tak payah pergi tak boleh ke?
Kite : Tak leh. Kite dah janji. Mana boleh tak datang.
Dia : Hah, tu lah. Nak sangat jadi pari pari kan? Bla bla bla. *membebel*

Ceh. Belagak sungguh Encik Boipreng kite tuh. Dia ingat benda neh remeh ke? Dia ape tau. Tau komplen ke. Smack down sekali kang baru tau. Kang kalau kite tak pergi kang, time kiteorang kawen, tak de siapa datang, baru tau! :-P Die membebel bebel sebab the next day kiteorang ada appointment dengan both family. Ada family dinner. Agak terkejar kejar lah. Kang nanti, bila kite penat, kite mengamuk-ngamuk. Hahaha.

Ektuali beberapa bulan sebelum majlis pernikahan Sis Helena, dia dah invite kite untuk jadik bridesmaids dia bak kata orang putih. Teheee~ Alaaa..yang tukang angkat hantaran tuuu.. :-P Sis Hel siap kasik kain untuk buat baju sekali. Biar seragam. Pastu Kak Yu pulak cakap, kawan dia ada jual tudung bawal murah. Dia amek kaler mustard. Then kite volunteer nak buat beading untuk each tudung. Ektuali bukan kite jahit. Kawan kite. :-P

Ketibaan para pari pari.

Pantang nampak camera :-P

Puan pengantin. 
(^__^)

Menda tah orang pandang camera,
kite pandang belakang.
(-.-")

Ok, baru ready. :-P

Alalalala sooo suwittt..

Para pari pari.
Keh keh keh.

Apape pun,
majlis pernikahan Sis Helena malam tuh berjalan dengan lancar. 

Who's next?
(^___________^)

2 comments

aRa ❤ aFiq™ said...

next , sis lakk :D

emieysandra said...

sis la pulakk..waa, meriahnyer mjlis sis helena dgn pari2 comel nih =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13