Sunday, May 6, 2012

.jangan jumpa selalu

.

Salam.


"Cincin dah sarung. Rombongan dah hantar. Ekau jangan jumpo Dak Intan tuh selalu sangat Pan. Tak elok.. Ni den nengok, hari hari ekau poie jumpo." 

Hihihi. Macam comel je bila dengar Irfan cerita pasal Uwan dia dekat Melaka neh. Tapi kiteorang memang dah jarang jumpa skang neh. Last jumpa tadik. Alaaa tapi tu ada urusan family. Keh keh keh. Lagipun dia dah fokus kerja. Kite pun fokus dengan kelas. Lagi berapa bulan je nak abes study dekat Melaka neh. Tak sabar nak habes ! (^___^)

Sekarang neh kan, kite dah belajar sikit sikit cara jaga adab depan bakal family. Its not kite tak pandai jaga adab ke ape sebelum neh. Kikikiki. Tapi kena more matured lah. Sebab tak lama lagik nak jadik sebahagian dari family dia kan? Still tak percaya lagik. Macam mimpi. Pang jugak Dak Intan neh kang. !@#$%^&!

Alaa..tak leh jumpa selalu pun tak pe. Henpon kan ada. ;-) Skang kalau jumpa, mesti ada keluarga dan sanak saudara. Hihi. Tapi itu lebih baik dari berdua kan? (^__^)

2 comments

Hanna said...

waaa kak intan tak lama lagi jadi milik dia.hihi ^__^ermm..tapi acha septriasa kata:"berdua lebih baik" hiks hiks*kidding akak.happy always

saharinasaharudin said...

hihi,jumpa sebulan sekali je.ada berani? ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13