Wednesday, May 2, 2012

.inginkan kulit PUTIH,GEBU & TANPA CELA? ewah !

.

Salam.

Kite nak share satu produk yang sangat berkesan ! Ok, kite pun sangat teruja bila kawan kite sendirik yang jual dan pakai ! Kulit dia takde jerawat atau parut jerawat langsung. Sila teruja ! (T___T) Memandangkan hari bahagia, ewah ewah :-P dah tak lama lagik, iaitu lebih kurang 120 hari lagik, kite dengan suka hati nya pun nak try produk neh. Tak sabar nak tengok hasilnyaaaa. Keh keh keh.

Tengok neh. 
Gila suci murni kulit dia !

Ni lah produk tuh !

Ni kelebihan sabun ajaib tuh.
Klik untuk tumbesaran yang maksimum !

Teruja tak?
Gila teruja okeyh !

Cantik
(~,~)

Muka pun jadik ramping~~

MENGAPA BIO-REJUV??
  • Merupakan produk kesihatan kulit pertama di dunia yang diadun dengan kombinasi Colustrum dan juga kehebatan lagenda rawatan AUSTRIAN MOOR (sejenis bunga), untuk melindungi, merawat, memperbaiki, dan memperbaharui kulit secara semulajadi. 
  • KESANNYA boleh dilihat dalam masa 2 MINIT SAHAJA!! Apatah lagi jika menggunakkannya berterusan. PASTI LEBIH MENAKJUBKAN! 
  • Produk ini 100% asli dari NEW ZEALAND & mempunyai SIJIL HALAL yang diiktiraf oleh FEDERATION OF ISLAMIC ASSOCIATION OF NEW ZEALAND. 
  • Produk tanpa alkohol dan tiada pengelupasan. ;-)

Kalau korang berminat, boleh order atau tanya pape soalan dekat kawan kite, Yaya di..... 

Facebook yaya :

Email : 
nurhidayahmohd90@yahoo.com

Setiap sabun boleh digunakan hingga 6-7 bulan.
Rugi kalau tak cuba.
(^__^)

12 comments

aNi MuSiCa said...

harga dia cmne sis?

Azmira Yusof said...

wah cntik kulit dia !

mesti mahal kan kan :

♥CIK SHA♥ said...

bape ribu rege die intan?

intanurulfateha said...

@aNi MuSiCa

hrga die berbaloi sgt~
ctc kwn kite...

Facebook yaya :
https://www.facebook.com/nurhidayahmohd

Email :
nurhidayahmohd90@yahoo.com

intanurulfateha said...

@Azmira Yusof

x de la mahal sgt... ;)

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

hehe x de la smpai ribu.. hihi. seratus lebey sikit je ;D tapi berbaloi kak. kite pun ade sabun ni jgk ;)

zulhilmi tempoyak said...

klu dah comel camne...?? ;p

farra8979 said...

macam menarik je... ^^

♥CIK SHA♥ said...

@intanurulfateha :: hehe..akak nk tgk kesan die kat intan dulu la..pastu baru decide nak ke tak..takut sgt nk try2 dah..sebelum ni dah mcm2 akak try..tak jadik ape2 pun..musnah impian nak kulit cantik mulus..hehe..

siti zulaikha said...

bw here sis.. nice info.. drop2 sambil follow2.. :) mcm bminat je.. :) insya'allah :)

pembekal mutiara said...

mcm nak jugalah

Nur Syazwanie said...

Mcm tgin juga tp tkt la...sb byk dh pkai produk tp hasilnya xda pa pn..dk cm 2 gk...help me plz

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13