Wednesday, May 30, 2012

.cuti yang sangat bermakna bagi hidupku

.

Salam.


Eiii...tajuk entry kemaen lagik macam tajuk karangan bebudak UPSR. Hihi. Ektuali, nak cerita pasal cuti. Kite kan tengah cuti. Tatau lah kenapa UiTM baek sangat kasik cuti. Eh, sebenarnya ni cuti sempena Hari Gawai. Yang tak berapa nak gawai pun, di beri cuti jugak. :-P

Ada dalam 4 esaimen kena buat. 2 dah sentuh tapi belum siap. 2 lagik tak sentuh langsung. Huuu. Tapi insyaAllah, sebelum cuti neh abes, kite akan abeskan esaimen tuh semua. Kite kan rajin. (lah sangat) =___="

Hari ni, adik kite balik dari PLKN. Bukan balik terus, tapi balik kejap jek. Mebi sebab dia dapat cuti Hari Gawai jugak. Adoi. Ketandusan idea dah nak tulis entry. Ni mebi sebab dah banyak masuk ilmu bila baca journal untuk esaimen. Ewah. :-P

Nanti kite update lagik. Kite buat kek hari ni. Nanti kite cerite ek. (harap harap ada orang nak baca.) 

Bai! :-)


p/s: sebenarnye burink sangat cuti neh. (-.-")

2 comments

Are~q!Lah said...

yup ! mmg boring pon ...

Cik Zeeta said...

salam. b.w. da lme x singgah cny. nk mntk tlg bg tips http://adorafiq.blogspot.com/2012/05/bilakah-ia-akan-naik.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13