Sunday, May 13, 2012

.bonzai yang kuat membebel

.

Salam.


Tadi kan, kite keluar pergi nengok muvee dengan Boipreng kite. Baru je nak nengok ceta Avenger tuh. Orang laen dah nengok, kite baru terkedek kedek nak nengok. (>__<) Takde geng lah nak nengok muvee. Kawan kawan kite semua kuar nengok muvee dengan pakwe masing masing. Kite plak tak reti nak nengok soang soang. 

Lepas nengok muvee, zuppp terus pergi Tesco. Beli adiah & barang sikit untuk celebrate besday adik Irfan esok petang. Pastu lepas setel beli barang, lalu dekat tempat jual bonzai.. Macam comel jek bonzai tuh. Huhuhu.

Kite : Sayang.. Nak bonzai tak? Nanti kite belikan eh untuk adiah besday awak..
Dia : Tak payah lah.
Kite : Hmm ok.. Sayang nengok kite je la. Kite kan pendek macam bonzai.
Dia : Ah tanak lah. Baek amek bonzai tuh. Kalau Sayang jadik bonzai, asek membebel jer. Kalau bonzai pokok tuh diam je. Comel je.
Kite : Woi ! ~!@#$%^&*!

Suka nak kutuk kite. Sebelum balik, ajak dia pergi makan LAGI. Sebelum shopping tuh, dah makan. Pas shopping makan lagik. Lepas tu gemuk, pastu membebel bebel menyesal sebab dah gemuk. (-____-")

Kite : Sayang ! Tau tak.. tadi kan, ada kawan kite cakap kite dah berisi sikit. Yey! Kite berisi sangat ke ek? Tapi kite macam gemuk je.. Alaa nak diet lah.
Dia : Gemuk gile yunk kau skang.
Kite : Bebetul lah! Orang cakap, dia maen maen!
Dia : Abang tak kisah lah awak gemuk ke, kurus ke. Abang terima je. Dah, jangan nak cakap cakap pasal gemuk gemuk lagik. 

Hukhuk. 
Mekasih sebab menerima gelpren yang dah gemuk ini. 
(-___-")

Tapi family die memang pesan,
suruh makan bebanyak.

Biar cincin muat di jari. :-P

5 comments

cik ella said...

kak intan gemuk ke x ke tetap comel di hati en.irfan.ye dakk???kite wat entri psl blog kt intan!!singgah bace...=)

emieysandra said...

comel je sis! jadi bonzai, tp yg kuat membebel. ehehe :P

sharamli said...

yaey. Kak intan gem0k!

Dak Ipan said...

asalkan muat katil nanti

intanurulfateha said...

@Dak Ipan

kalau katil tak muat, syg tidur bawah je lah ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13