Thursday, May 10, 2012

.1 ringgit, 1 senyuman

.

Salam.

Ektuali, tarikh untuk program neh dah di tukar ke hari Sabtu, 12 Mei 2012. Since kiteorang neh dah tahun akhir dan sem depan dah start internship, so, kena lah buat satu event demi kampus tercinta. (>__<) [macam tak ikhlas je bunyiknye ek. hihihi]

Cantik tak banner neh?
Nak order, boleh contact Daus.
Murah sangat ~~ 

Baru ingat dis week nak balik rumah tapi tak dapat pulak. Next week pun tak dapat balik rumah sebab ada finishing school. Minggu lagik satu baru boleh balik sebab dapat cuti 1 week. Maybe sebab ada election kot time tuh. Kalau kira kira, tinggal lebih kurang 5 minggu lagik belajar dekat Melaka neh. Tak sabar nak abes. :-)

Kite akan start internship 6 Ogos dan abes pada 21 Disember. Dalam 5 bulan. Internship pun dekat Muar jugak. Dekat jer dengan rumah, dalam 10 minit dah sampai. Yeay! Bestnyeeeeee~ Lepas abes internship, konvo then kerjaaaaaaa ! Rindu pulak zaman kerja lepas diploma dulu. ^__^

Harap harap, lepas abes intern nanti, dapat terus sambung kerja. Boleh tolong Mama Abah. Tak pun, suruh doang pencen awal walaupun doang muda lagik. :-P 

Ok la. Nak rest. Tak berapa nak sihat. Nanti nanti sambung lagik. Tata. ;-)

3 comments

farah hanim said...

patot bg junior je buat event
senior final year
dok melenggang jee
hehee

ciksengeh :D said...

nanti dh habis agak2 rindu tak zaman u ? hehe :D

Nurulchumel said...

tak sabar nak bulan doblas. bobo kite abes study! yeay!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13