Tuesday, April 3, 2012

.merajuk lah sampai tahun depan !

.

Salam.


Waaaaaaaa..buat penat jer merajuk. Bukan ada orang nak pujuk ! Zzzzzz ! Dulu, kini dan mungkin selamanya, Encik Boipreng kite tuh jangan harap ah nak pujuk pujuk kite kalau merajuk. Tensen seh.

Kesimpulan yang boleh disimpulkan daripada peristiwa kite merajuk semalam adalah.....

Kite : Penat jer merajuk. Tapi kite gak yang pujuk diri sendirik. Tapi kan, kite makan nasik banyak kali yunk hari ni ! Hehe.
Dia : Ye ker? Berapa kali?
Kite : 3 kali. Tadi pagi makan roti canai. Pastu kul 2.30 petang lepas kelas kite makan nasik dengan Sheila, pukul 4.30 abes kelas lagik, kite makan lagik sekali dengan budak laen. Ni skang ni kite makan Nasi KFC. Merajuk merajuk pun senang hati. Hehehe.
Dia : Eh, nak tau tak? Sebijik macam monyet yang kawan Abang bela. Nama dia Boy.
Kite : Eii...apa ni samakan kite dengan monyet !
Dia : Dengar lah dulu Abang nak cerita neh. Kawan Abang ni ada bela monyet. Satu hari tuh, monyet tu merajuk sebab kena marah tapi bila kasik makan, pehh tak banyak pulak kan dia makan ! Banyak gila okeyh !
Kite : Eiii.....kite bukan monyet lah !
Dia : *gelak*
Kite : Benci ah !
Dia : Baju tunang dah siap kan?
Kite : Dah siap dah. Kenapa?
Dia : Cuba Sayang try pakai sekarang. Takut dah tak muat. Hahaha.
Kite : Hoi !! Kite tak gemuk laaaaaaa... !

Demmit.
Tak nak lah merajuk lagik pasni.
:'(

Tu boleh consider dia pujuk ke ek?
(-_______-")

Tak romantik langsung !

3 comments

aimie-korean-lens said...

alololo~ chomels je ayat.. hihi.. akak intan dah nak tunang ke? congrats sis (^__^)

eykameow said...

hahaha kelakar lahh!
ishh abang ipan ni jahatttttttttt tapi cute :P

nuyuEna said...

ape ke comel sgt ni?hahaha..tu pujuk cara nakal la kite rase..hihi.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13