Sunday, April 8, 2012

.hah, ape lagik.. nanges lah

.

Salam.

Aaaaaaaaaaa tensen betul lah. Baru jer nak pejamkan mata, terus tak jadik. Sumpah takut. Kite ektuali kena tidur awal sebab esok pagi pagi nak gerak pergi KL. Wedding Nemo & Pojiepooh. Sebelum tidur, macam biase ah, punch card dulu. 

Tengah tengah gayut, terdengar bunyik something dekat tingkap bilik kite. Oh yer. Lupa nak bagitau. Kite bersiaran dari rumah manis rumah dekat Muar neh. Bukan dekat rumah sewa yang tak berapa nak manis tuh. :-P

Ok sambung.. Kite tak dapat gayut lelama dengan Encik Boipreng sebab dia nak lepak dengan kawan kawan dia. (kononnya) So, kena lah tidur dulu. (-.-")

Kite : Kejap !! Kite terdengar bunyik something lah kat tingkap kite. Kite rasa kucen kot nak masuk. Eii takut lah..
Dia : Alaa relaks lah. Paling kuat pun, serigala jadian. Hahaha.
Kite : Woi, jangan lah takutkan kite.
Dia : Kalau benda tuh bagi salam, jawap tau. Hahaha.
Kite : Jangan lah takutkan kite. Dah lah kite kena tidur dulu. Awak tuh dah lah nak balik lambat. *dah nak start nanges*
Dia : Hah, apa lagik, nanges laa.. Hahahaha. Apa lah nak takut. Abah kan polis, rumah berpagar, gril, ada alarm semua..
Kite : Abah kite kerja lah. Belum balik lagik. Eii benci laaaaaa.. Tak payah lah takutkan kite lagik ! *nanges*

Isk.. ape tah yang bunyik kat tingkap kite tuh. 
Harap harap kucen.

Walaupun kite takut kucen, 
tapi lagi takut h_ _ _ _ !
 (T_____________________T)

Cane nak tidur neh.
:'(

6 comments

kEy said...

kire sifir siput! hehe

Edy Fee said...

nasib baik tak ketuk pkai penyapu.haha rupenye ayah sendiri.hahaha kucen? haha klau kucin sweet skit

cikcimi said...

nages la pe lagi. :P

*NurSyahieraDahhari* said...

syiera pun takut kucing, hehe..
suke tengok je kucing comel2 tu :D

zulhilmi tempoyak said...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu.

Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.

Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip.

Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

sharamli said...

kitrw xpenah punch card..teringin!!! Kehkehkeh..nak jugak kan..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13