Sunday, April 22, 2012

.dating rasmi

.

Salam.

Dah lama tak dating secara rasmi. Maksud rasmi di situ adalah dating yang memang di rancang. Bukan atas sebab kena pergi majlis kawen kawan atau apa apa je lah. Hihihi.

Sehari lepas wedding eykameow, kiteorang pergi KL lagik~ Hikhikhik. Mengabiskan duit yang tak berapa nak ada neh (-.-")

Kite cakap dengan Irfan, dah lama tak pergi Alamanda. Balik balik Jusco Aeon Bandaraya Melaka. (T__T) Untuk tidak menghampakan impian gelpren tersayang yang comel ini, haruslah dia zupppppp bawak kite pergi Alamanda. Sebenarnya nak ajak nengok cerita Battleship Tapi kemain jauh nak nengok sampai Alamanda. Over tau. :-P

Sampai Alamanda dalam pukul 1 lebih. Terus pergi beli tiket. Sekali nengok, Battleship penuh. Paling awal time tu pukul 3 tapi mesti lah seat depan. Kompem leher patah kang. So, kiteorang decide amek tiket pukul 6. Hambek kau. Nak sangat nengok Battleship tuh. (T__T)

Lepas beli tiket, round round dekat Alamanda, carik tempat makan. Pastu kiteorang pergi check in dekat Rasamas. Perut dah kebulur. Penuh pulak tuh. Tempat makan laen kompem3 lah penuh. Adoii..tetibe teringat masa kebulur time taip entry neh. Tetibe kebulur balik. Hakhakhak.

Lepas setel makan, Irfan ajak kuar dari mall tu. Dia nak amek oksigen (isap rokok la, pe lagik!!!) -.- Pastu dah tatau nak buat apa. Ajak karok, dia tak mau. Last last, dia kuarkan henpon, snap ! Maen snap snap gambar. 

Sangat jarang oke nak nengok mamat neh willing nak amek gambar kite. Selalunya kite yang suruh.. Kikikikiki. Yang yang..cepat amek gambar kite. Yang yang..cepat snap. Sabar jer lah. HAHA. Tapi kali ni, dia yang nak amek gambar. AJAIB !

Peace! 

Sebenarnya takde la sekarat neh rambut kite.
Edit je lebey. HAHA.

Untuk hasil yang lebih karat, boleh edit dekat SINI.

Muke inesen je.

Tetibee.....

Elok je dia klik snap, dia terus tarik rambut kite.
KUAT PULAK TUH !

(T__________T)

Hikhik. 
Perhatikan komen yang kedua.

Ada orang nampak kite aaaa dekat Alamanda.
Sep baek dengan Irfan, bukan lelaki yang berlainan. :-P

Oh ye. 
Time nak pergi wedding Eykameow pun,
 ada orang nampak kite jugak!
Jap ek. 
Nak print screen komen.
(^__^)

Hikhikhik.

Len kali, kalau jumpa kite, tegur lah ek.
Kite tak makan orang ! 
(^___^)

11 comments

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

hehe..sweet je..^_^
Waaa..untung sis, dikenali di mana2 :p

emieysandra said...

pi mne2 pun org kenal sis yg comel ni. eyyahh! geram gk kt sis ni :P

xsabar nk dating rasmi ng sis pulakk =)

ciksengeh :D said...

comel :D

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

okay fine dating xajak! T__T

p/s: eh hye sis! :)

Chikova_Airashii said...

gamba tarik rambut tu comel,
lenkali amek gamba tarik bulu idung plak tw,
aritu pegy alamanda gak tp apesal xtejumpe sis nihh,, haihh

Nurulchumel said...

tak pernah nak segan pun kalau terjumpa intan kat memane..
hahaha!!

p/s: yunk, kite dah nak pindah rumah tau. nnt kite sms rumah baru kite!

.ArianiAizat. said...

salam..hye intan :)

sory nak tny out of topic sket.tu pon kalau xkeberatan..
kalau boleh share kat mana intan order keychain gambar anchor yg kat seafarer's swan blah kanan blog tu?
sangat comelllll =)))

TQ!

btw, husband akak seafarers :)

Ardini Izzati said...

Comelnyaa :D

jeely jelly said...

sanggup tu dr melaka g alamanda semata2 nk tgk battleship. hehe.

Dak Ipan said...

wah,encik sis mcm artis lah :p

intanurulfateha said...

@Dak Ipan

ngade la syg ! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13