Tuesday, April 3, 2012

.Allah SWT tu maha adil :')

.

Salam.


Weeeeeeeee.... asal start entry je nak weee weeee. Amenda ntah budak Intan neh. (-.-") Tadi kan, borak borak dengan Super K lepas balik kelas. Best borak borak ceta pasal keja dia, pasal kelas kite. (^__^)

Pastu ceta amenda tah sampai masuk hal selimut dia yang best tuh. Ok fine. Selimut dia tu jenis tebal. Selimut tuh dia dapat time dia belayar dulu. Pastu asek nak belagak belagak jer kalau tidur best laaa.. Ape lahh.. Menyampah betul. Kite pernah mintak selimut dia yang best tu. Tapi dia mintak balik sweater dia yang dia kasik kite dulu. Sweater tu tebal dan hensem. Kuikuikui.

Dia : Kalau Sayang nak selimut Abang yang best neh, kasik balik sweater Abang tuh. Peh, mesti hensem Abang pakai sweater tuh.
Kite : Eii..mana boleh. Dah kasik, mintak balik. Buruk siku ! Beli lah laen. Bukan mahal sangat pun sweater neh kan? Awak kan banyak duet.
Dia : Ok, nanti Abang beli laen. Tapi nanti Abang pakai, peh mesti hensem.
Kite : Ei tolong lah. Tak payah nak perasan sangat lah !
Dia : Mesti ramai orang nengok Abang bla bla bla.. (buat ayat belagak & perasan.. menyampahnye woi!)
Kite : Tak payah lah beli ! Tak payah hensem hensem, kite takde pun kat sana !
Dia : Ouh, dia pakai cantik cantik boleh.
Kite : Mana ada !
Dia : Eleh, dia tuh. Nak pergi wedding **** siap buat baju baru, nak beli handbag baru lah, kasut baru la..
Kite : Ye laa.. kite ni tak cantik. Sebab tu lah kena pakai cantik cantik. Awak tu hensem. Kang pakai hensem hensem kang, nanti lagik hensem.
Dia : Sebab tuh la Allah SWT tuh maha adil kan?
Kite : Kenapa pulak cakap camtu?
Dia : Sebab dia pasangkan orang hensem dengan orang yang tak cantik. Kan adil tuh.
Kite : Woi ! Nak cakap kite tak cantik lah ni ! Gggrr!
Dia : Hahahaha. *gelak keji*

Suka nak buli kiteeeeeee...
Ye laaa.. kite tak cantik.
Hukhuk.

Tak cantik luaran takpe kan?
Yang penting HATI. 
Ehem ! :-P

Tapi Allah SWT tu memang adil kan?
Alhamdulillah...
:')

8 comments

Liesa Azemi said...

Jujur betul super K! Hahaha.

intanurulfateha said...

@Liesa Azemi

bagus lah die jujur. dr kalau pompuan tu muke buruk gile, pastu nak puji2 sakap santek mcm maya karin. lg sadis kot. haha

~Eizny Ejan~ said...

hahahaha nakalnyeee mr.K akk ni..
heheheh
tp betol kate akk
wlpn kte x dianguerahkan cantik rupe paras..tp kta kena cntk dalaman kan akk :)

ct jue said...

hahahah comel la sis dngn super k ^__^

deno said...

sweet :)

intanurulfateha said...

itu lah..nakal gile =.=' tp kite x kisah..kite mmg x santek pong.. wuwuwuuu

Ainur Hamzah said...

jujur. Bestnya! sweet ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. lawak la super K akak ni..bace entry akak slalu nk gelak sorg2 :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13