Wednesday, April 18, 2012

.alhamdulillah, selesai sudah ;-)

.

Salam.

Sabtu lepas, kite pergi Shah Alam, untuk attend wedding salah seorang geng The Gorgeous iaitu si cantek EYKAMEOW dan pasangannya, Boy.. ^__^ Dah kawen dah adik kite soang neh. Ape ni ape ni, semua nak langkah bendul. (sambil jeling jeling Hanalovenest sebab dia lagik jauh langkah dia. Kikikiki.. :-P).

Ni Syida, budak TG gak. 
Lepas neh turn dia. :-P

Ni Ain Raus. Lama janji nak jumpa dia.
Akhirnya jumpe jugak dekat sini.

Ni kakak kite, Sis Helena.
Dia nak kawen dah awal may nanti.
^____^

Ni barisan gadis gadis cun.
Hakhak. :-P

Ni pulak pakwe kite
Kami akan berkahwin tak lama lagik.
Eh? :-P

Bakal pengantin amek berkat pengantin.
Ewah :-P

Dah pakai heels tinggi sampai kaki sakit pun still nampak ketot.
(-.-")

Ok dengan berakhirnya gambar neh, maka berakhirnya entry kite neh. Dah ketandusan idea untuk menaip entry. Apape pun, semoga pasangan pengantin akan bahagia ke akhir hayat. Aminn~ :-)

10 comments

Azni Zuhaini said...

cantik pengantin nya :)

Azni Zuhaini said...

cantik pengantin nya :)

Syida Shu said...

Apaaaa! Sis ni nak kena cubit ni haha yang penting syida tak langkah bendul okay :P

ciksengeh :D said...

dah amik berkat tuh , xlame lagilaa ;)

Mila Ahmad said...

dah kawin dah cik eyka ni.. aitu baru bertunang.tunang xlama ye.

Chikova_Airashii said...

sis mane leh kawen lgi,
sis kan baru nk amek upsr..
tinggi xcukup lagik..ekekeke lariikk.
jgn marahh hhaaa :p

btw, eyka mmg lawo :)

Edy Fee said...

cntik bju pngantin tu..aku lak ase nak kwin

Mya Amira said...

eyka sangat cantik! :)

eh, ain raus tu 1 campus ngn kita.. hehe..

ainraus said...

yeay. suka dapat jumpa youuuu!

Rara Nasiha said...

EykaMeow nampak gojesh sangat :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13