Tuesday, March 13, 2012

.tiada perasaan

.


Macam gemuk pulak kite.
Gemuk tanda bahagia. :-P

Terlebey gembire.
=.=

Kite tak tau kenapa kite sayang dia.

Mungkin sebab....

Mungkin sebab dia pun sayang kite.
Kikikikikiki. :-P

Salam.

Hai korang ! Wiken lepas kan kan, kite kan kan, dating ! Ngeeeeeee. Ni first date bile kite dah start naek semester baru which is my final semester. Lepas neh internship then kerja then kawen ! Ngeee. :-P

My Jack Sparrow :-P

Laen kan muke dia?
Maybe sebab ada misai & janggut kot..

Bila dah lama tak jumpe, (lame ke? :-P) mesti asek nak gegaduh jer. Zzzzzzz. Rasanya kiteorang memang tak leh jejauh lah. Keh keh keh. Hari hari nak gaduh, kalau dia pujuk, tak pe la. Ni pujuk diri sendirik. Hampeh betei. (-.-")

Hari ni gaduh gaduh, esok dah elok. Hari ni ngamuk ngamuk, esok kompem dah elok. Kadang kadang tak sampai 5 minit, dah elok... ;-) He ! He ! Thats me. ^^ Sekarang neh dah tak de perasaan nengok laki laen dah walaupun laki tuh sehensem Aaron Aziz. :-P

Doakan semoga hubungan kami berkekalan.
Aminnn. ;-)

Sorry skang neh jarang sangat hapdet belog sebab busy dengan kelas... Jadual kelas pun tak best sangat sebab sampai lewat malam ade kelas. :'(  Sebenarnya banyak nak hapdet and cerita, tapi bila bukak belog, tetiba lupa segalanya. Zzzzzzzzzzz !

Ok, nanti hapdet lagik. Kalau ade sesapa nak kite editkan belog, boleh contact kite dekat email -- intanurulfateha@gmail.com

Bai ~~~~~

13 comments

CIK YAYA'NA said...

sweet,, :)

Are~q!Lah said...

amin ..

ezzyra said...

lainnya muka dia...sangat2 lain..hehe...

dhia adawiyah said...

a'ah la kak Intan ~ muka pun dah macam Jack Sparrow .. hikhik ~

aRa ❤ aFiq™ said...

aminn :)

nuruashia said...

semoga berkekalan ye systa..!!!
sweet :)

fatin amalina husna said...

Amin~
hehe..syok tgk k.intan dgn dya..

ahsfantasy24 said...

Cepat2 ke jinjang pelamin ^^

Esya Aysha said...

saye doakan kak intan ngn your jack sparrow tu kekal sampai akhir hayat ! aminnnn ....

Puteri Biru said...

semoga berkekalan. bila nak makan nasik minyak ni?

Diya Sesame said...

SUMPAH.mcm adi putra pun ada la muka hero akak tu

eykameow said...

heheheh gengster ah muka abg ipan skrg! perangai jgn la gengster sgt ngn sis kite tauu... klau dia merajuk tu pujuk2 la jugak eh..shian sis kite..papepun, tahniah utk abg ipan sbb dh berjaya buat sis nmpk gemuk sdikit dr biasa! hahahah! ok bai

ps : siss, i'm happy for youuuuuu!

.::WaNiE::. said...

cuba awak story kenapa awak ada masa nak buat bisnes edit blog tp xleh update blog senirik

whyyyyyyyyyyyyy


p/s : i miss u

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13