Friday, March 30, 2012

.tadi masa abang bukak mms.....

.

Salam.

Yuhuuuuuuuuu~~ Korang buat ape tuh? Hari Jumaat yang suram. Hukhuk. Suram sebab enggak tahu nak buat apa. Rasa macam nak pergi jalan jalan jer sebab kite takde kelas hari ni ! Dan tak balik rumah jugak minggu neh dan tak pergi JB jugak sebab Encik Boipreng sibuk mencari rezeki... ;-)

Ok nak cerita neh. Kite kan, jarang sangat pakai baju kurung kalau pergi kelas. Kite punye uniform pergi kelas senang je. Tshirt, Cardigan, Jeans pastu tudung ;) Kite cuma akan pakai baju kurung setiap hari Isnin jer. Sebab WAJIB pakai. Peraturan UiTM. Huhu.

Tapi semalam, kite pakai sebab kononnya nak amek gambar kelas, tapi tak jadik sebab kena queue lama woo. Lagipun time tuh kiteorang ada kuiz. So, sesi amek gambar di batalkan. Wuuu~~ Penat jer kite pakai baju kurung santek santek. (T__T) Ok fine. Tak santek pun sebenarnye... Hihihi.

Carik mana Intan.
:-P

Obviously tau kan kan.
(-.-")

Kite MMS pic neh dekat Irfan.

Tapi dia tak reply pun.
:'(

Tapi malam tadi, time punch card.. Tetibe dia cakap dengan kite.... 

"Abang dah dapat dah MMS yang Sayang bagi. Tadi masa Abang bukak MMS, Eh cantiknya Sayang Abang ni.. Abang rasa macam nak main dam je nengok gambar Sayang... "

DEMMIT !
Tanak pakai baju ni lagik !

14 comments

saharinasaharudin said...

hikhik.tp still comels la kak intan :)

Wana Mikhail said...

kahkahkahkah....serius lawak! nk mendam skali dgn ipan lah! ngeeee....dia guwau jela tuh!!!! santek apa baju kotak2 cenggini! kihkihkih

cik ella said...

eh!same la baju kite.petak2.wane pun same.tp kite pny baju kemeja..=)

Edy Fee said...

wah romantiknye ..untung la.hehehehe

jEjari_siLver said...

Intann....Hgpa Wat Kamii Tergelakk Kuat2 Katt Opisss Niee...*maluu kamii sbb ada customer tu pndg semcm jerr*hehe2

meya miyo said...

Alolo sweet je akak , hihi :)

Azza Afdzal said...

hahaha...main dam pulak dye...
sakit hati klu dapat pkwe cm ney huhuhu

qiela-san said...

wakakakakaaaa..... ipannnn... tebaek!!!!

| NURUASHIA | said...

ehheheh..cntek sgttt bju tu sys..
bf sys sje je tu ckp cmtu..die main2 ehhehehe..pakai laa lgy..cntek what :)

fatin amalina husna said...

jumpa dah kak intan..dlm beg kuning tu kan..haha..:P

ahaha..abg kak intan nie mmg suka sakat org kowt..

Are~q!Lah said...

haha .. nak join main dam jgk !

FiQa said...

hahahaa..jim lawan dam!
heeee :P

Nurain Hasan said...

hhahahaha kelaka ahh! :P

shark said...

hahah
atoi..
next time dating ce pakai bj ni..
tgk apa reaksi dia:)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13