Wednesday, March 21, 2012

.review segmen - si cantik pengantin baru!

.

Salam.

Weeeeee.....hari ni kite nak review pasal cik puan pengantin baru.. eh baru lagik ke? Hihi. Kire baru lah sebab baru kawen ujung tahun lepas.. :-P Tapi dia langkah bendul. *sob sob sob*

 To be honest, she is one of my faveret adik. Ehem. Macam banyak adik jer. :-P Selalu kongsi ceta suka duka gosip segala. Hihi. Eh, ni segmen review belog ke segmen review tuan punya belog ek? (>___<) Kire termasuk sekali lah kan kan? :-P

Nak review pasal belog die.. Emmmmm...belog dia cantik ! :-P Mesti lah cantik, sebab kite yang edit kan. Muahahahaha. 

Ok, mari kite bercakap tentang gaya penulisan entry beliau. Hana ni kalau tulis entry, ok sumpah macam budak Tingkatan 1 nak jawap paper BM Penulisan. Sumpah panjang oke ! Lagik panjang dari belog kite punye entry. Kah kah kah.

Ok jom visit belog HANALOVENEST. Nanti ada lagik 3 review pasal belog Hana. Stay Tune ! (^_~)v




Click SINI

SINI

SINI



SINI pun boleh. :-P

3 comments

Anna Boleyn said...

Haha lawak la sis ni. Part blog cantik tu x bley bla.. Hehe tq sis :)

cik Nemo said...

Tatau pulak ade segmen review? Haha! <3

sharamli said...

kitew termas0k dalam list adek2 kak intan tak

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13