Saturday, March 31, 2012

.pesen caption gambar dekat pesbuk

.

Salam.


Hihihi. Cuba teka kite nak ceta pasal ape. Kikikiki. :-P Tak yah teka lah. Meh kite nak kasi tau. Err korang perasan tak, bebudak zaman sekarang neh kan kan, (kite budak zaman-tak-sekarang-sangat hihi) kalau upload gambar dekat pesbuk, mesti pesen caption dia semacam.

Ok, mari kite kasik contoh ek.

Kite tak cantik macam awak.
Kite sedar. Kalau suka LIKE lah. Kalau tak suka takpe.

(=______________=")

Pesen caption macam ni sebenarnye nak mintak orang puji.

Tu dekat caption.
Dekat komen pulak macam neh...

Budak A : Eh, awak ni cantik lah.
Tuan Punya FB : EH tak lah. Awak lagi cantik.
Budak A : Tak lah. Awak lagi cantik tau.
Tuan Punya FB : Tak lah. Awak lah.

Hah, bergaduh lah korang kat situ.
Semua konon tanak ngaku cantik.

PADAHAL MEMANG MINTAK PUJI KAN!

Eleh ! 
:-P

Ye, kite tau kite tak cantik macam korang semua. 
Tapi kite bersyukur.
Tak suka boleh blah. Kalau suka, boleh like.
I love you all.

(>__________________<)

Betul tak apa kite cakap neh? 
:-P

Kalau kite, kite punya pesen caption macam neh.

Ngeeeeeeeeee.... (^_~)v
Sweet macam lollipop kan kan kan? :-p


Sebab memang nak mintak puji pong !
Kah kah kah.

Kbai ! :-P

8 comments

Are~q!Lah said...

x suka lah ayat2 mcm 2 ..
prasan .. cantik pun sbb edit je

Nurain Hasan said...

adeh memang SETUJU sangat!! BBNU huwakakkak

aimie chan naga said...

hahh~ setuju sangat.. ramai manusia2 gitu kat pesbuk saya.. loya pun ada -__-

skali dah buat caption ngarut bagai tup2 briban dah liker & comments.. apakah! :D

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. ara nmpk caption mcm ni terus mls nak layan.. myampah..

| NURUASHIA | said...

hahahha..slalu jmpe caption cmtu sys..mmg nk suh org puji kn,,,,

eykameow said...

HAHAHHAAH i like dis post!!
pape pun kite nak cakap sis intan payung permata kita tetap comel di hati ku :P

p/s: miss u so so so so sooooo mcuh!!!!!!!!! cannot wait to see u...!

onie said...

kannn?hehe.... caption buh gitu suh orang puji sebenonya,huhu.....pra-matang toi

Chikova_Airashii said...

lagi satu pesen...
"tengoklahh mate kite lebamm. pp dah tembam, badan da gumuk, no no benci sangat tengok diri kiteeewwww"

then nk mintak org komen,
"xde lah, mane ade gemuk, u olweyz cantik laaaaa"

gelimat.sekian .kehkeh

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13