Sunday, March 4, 2012

.kadang kadang kite teringin sangat nak...

.

"Angah, makcik tuh cakap macam ni
macam ni macam ni kat Angah semalam...
Dia cakap pasal kaki Angah.. bla bla bla.."

"Oh, ye ke? Tak pe lah.
Dia dah selalu sangat cakap macam tuh."

Bukan sekali.
Bukan dua kali.

Tapi dah banyak kali.
:'(


Walaupun dah banyak kali, tapi kite tetap rasa sedih.
Sebab kite tak macam orang laen. :')

Dan benda tuh takkan boleh ubah.
(T_________T)

Kite tak suka orang tanya kenapa.
Nanti kite makin sedih.
Kompem kite akan nanges.
:'(

Tapi tak pe lah.

Selagi ada keluarga.. ada
Mama Abah Along Yeop Adik & Chacha 
yang tak pernah malu dengan kite,
I'll be fine. :')

Dan kawan kawan yang selalu ada,
Yang selalu buat kite gelak time kite nak nanges.







Dan 

Dan ada dia yang selalu sayang kite dan terima kite seadanya...
:')

Kite : Kite sedih. Kite bukan tak bersyukur. Tapi orang asek mengata jer. Kadang kadang kite teringin sangat nak jalan macam orang laen, tapi kite tau, kite tak boleh. Dari kecik kite macam ni. *nanges*

Dia : Jangan sedih. Nanti Abang ada duit lebih, kite ubat kaki Sayang yer.. :')

Kite : *kite tau awak nak sedapkan hati kite jer....tapi kite tak kisah. tenks sebab tak pernah penat sayang ktie dan paling penting, tak malu jalan sebelah kite......... :')*

Give me more lovin' than I've ever had.. 
Make it all better when I'm feelin' sad.. 
Tell me that I'm special even when I know I'm not.. 
Make me feel good when I hurt so bad..
Barely gettin' mad, I'm so glad I found you..

I love bein' around you.. 
You make it easy, it's as easy as 1, 2, 1, 2, 3, 4...

There's only one thing to do..
Three words for you I love you..
There's only one way to say..
Those three words and that's what I'll do, I love you...


Terima kasih kerana menerima kite dengan seadanya... 
:')

13 comments

hairyeda said...

sabar ye.. semua org [un ada kekurgn msg2.. :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

sis..semua org ada kurg..kalo sis kurg kat kaki,tapi body sis cantik..saya gemok,takde sapa nak ngorat..ehh,sentap lak..heheh..jgn sedih2 okay..

aRa ❤ aFiq™ said...

sabar yew kak , nak dgr mulut org ni xkan abes. tiap orang ada kelemahan & kelebihan masing2. macam ara pun ada kelemahan xleh sebut huruf R org dok ngata tpi wt ta taw ja la.. dowg xde kt situasi kita dowg xtaw.. Mungkin kita nampak cacat di mata org lain tapi kita special di mata org yg sayang kita.. :)

ezzyra said...

sabar ye sis...setiap org ade kelebihan dan kekurangan... xmo nages2 ye sis...sis kuat.. !!

@juera said...

sbr ye intan =)
smua org ada kkurgn n klbihan msg2..

Nurulchumel said...

jangan sedih syg.
kekurangan itu yang membuatkan u terlalu istimewa di mata semua tau.
walaupun kaki u sakit, tp u pandai. u dapat belajar kat u. u ada sebuah family yg bahagia dan sangat sygkan u. u sebenarnya beruntung sgt2 sebab u sangat disnangi oleh raaaaamai org!

sabar ye sis!
Allah sentiasa berada di samping orang yang teraniaya.

#kalau takde skali pun org yg nak kawan dgn u, i tetap jadi kawan u sampai bila2! Promise! <3

♥CIK SHA♥ said...

takmo la sedih2 sayang..kata kuat dari super chacha..haaa..takmo macam ni..intan kuat!

biarkan je dik org yg macam tu..kat dunia ni mmg berlambak org mulut jahat dik..sabar byk2..Allah sentiasa dengan org yg kuat dan sabar..

easy and simple said...

kite lak rase tersentap bace blog intan..kite lak yang nagis ,, kite tetap sayang awak ,, sabar ea sayang ,,semua yang terjadi ade hikmahnya

mizz sue91 said...

alaaa kak ! mulut owg mmg ssh untk kita tutup kecuali ALLAH yg tutp kn mulut die 1 hari nnty ! but skunk ! akk just sbar jew k ! setiap owg adew kekurangan nyew ! tp akk still nmpk comey ! suke gk akk !

sharamli said...

kalau kak intan sedih2 lagik, siap la! Kita kasik kertas pasir gred paling kasar!

qiela-san said...

abaikan jek la makcik ngek tuh... yang penting kitekan HOTTTTTTTTTTTTTTTTT

Ude Tqa said...

ude pon x malu jln sebelah intan...heheheee...

Eyqa Hasnan said...

act , kenapa dengan kaki kak intan ?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13