Thursday, February 23, 2012

.siap edit lagik satu belog

.

Salam.

 Cantik tak?
Nak view belog dia, klik SINI

Pada kite cantik (kot). Buat sendirik, puji sendirik. Amenda tah. Hihi. Ok, ni antara belog yang kite dah siap edit. Kite pun bukan terer sangat. Since dia cakap camni....

sis,nani nak tema antara pink&yellow or pink&turqouise.. ekut sis la yang mana sis rasa cantik.. gambar bagi banyak tak tahu nak bagi yang mana satu..sis pilih la..huhu..nak macam blog sis tapi tak nak sebijik sebijan tau..hehe..

So, kite belasah je lah. Hihihi. So, sesiapa yang nak upah kite edit belog die, boleh email dekat kite -- intanurulfateha@gmail.com

Ok bai~

17 comments

TehaaNFM said...

cntiknya :)

kak ajrla mcm ne nk wat design sndri..?

nanie said...

cantik sesangatttttt..hehe..thank you so much sis *nah lolipop*..ekeke..

hamboi siap print screen email kita..maluuu..kahkah

fazillatul najla said...

pndai la sis edit..kalo nk upah sis, kna byr brape erk??

intanurulfateha said...

@TehaaNFM

alaaa ashane nak ajar.. hukhuk

intanurulfateha said...

@nanie

kahkah :p

intanurulfateha said...

@fazillatul najla

emel sis ye ;) sis da kasik emel tuh

fazillatul najla said...

emel tu, sy kna hntar ape yerk?? gmbar ke..

fazillatul najla said...

sy dh sent email..tp,x tahu ape yg sis nk..

nurhabsahosman said...

haha , nie kena bayaran ke tak ni ?

intanurulfateha said...

@fazillatul najla

sis dah reply ;)

intanurulfateha said...

@fazillatul najla

pape emel sis ek. sis tetap akan reply, cume lmbt atau cpt je ;)

intanurulfateha said...

@nurhabsahosman

mesti la kene byr. ni utk tabung kawen huhuhuhu

rainnyberry said...

lawa laa... =)

saharinasaharudin said...

comel la intan edit blog dia.how much eh?rin nak jgkkk :)

intanurulfateha said...

@rainnyberry

tq ;)

intanurulfateha said...

@saharinasaharudin

nanti emel kite kalau nak tau harga ek

intanurulfateha@gmail.com ;)

ツchaMBBchokieyツ said...

Comelnya header dia . Tkde ke tuto uat header macam tue ?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13