Wednesday, February 29, 2012

.pakej beriklan + review + edit belog kebabom !!!

.

Salam.


Hai korang semuaaaaaaa.. Kite nak bagitau. Kite ada buat pakej iklan + review + edit belog untuk belog korang dekat belog kite. Tak kisah lah personal belog atau pun bisnes belog. Kalau bisnes, lagi bagus. Makin berkembang lah bisnes korang tu... Ok, let me explain in details.... :-)



Pembayaran adalah melalui Maybank dan CIMB sahaja. Untuk keterangan lanjut, boleh email kite di - intanurulfateha@gmail.com. Servis ini adalah untuk mengisi masa lapang dan memenuhkan tabung kawen ! ;-) Tenkiu in advance.

Dan pelanggan pertama kite adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
Clap clap to her
(^__^)

Her belog review will be on my next entry.
Stay tuneeeee~

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13