Tuesday, February 21, 2012

.nak tau tak ptptn UiTM masuk bila ?

.

Salam.

Setiap semester, mesti benda neh yang paling di tunggu tunggu. Kan kan kannnnnnnn? Ok fine. Macam kite, walaupun loan ptptn kite tuh, tak dapat pegang semuanya (sob sob sob mama yang manage sebab kite terlampau boros tapi takpe, hujung sem kite still tak ikat perut :-P) tapi kite seronok jugak lah sebab ada duit beriban dalam bank walau dalam masa beberapa saat. :-P

Kalau korang nak tau, mengikut jadual yang ptptn kasik, ptptn UiTM dan cawangan kampus SEMESTER KEMASUKAN JANUARI/FEBRUARI/MAC SESI 2011/2012 akan masuk dalam akaun bank islam korang pada 2 Mac 2012. Sila cakap hip hip horay sekarang jugak ! Sebab masuk sebelum semester bermulaaaa.. Mesti lah suka. :-P 

So, kalau tak caya cakap kite, boleh klik SINI untuk maklumat lanjut. Untuk iPTA laen pun boleh semak dekat situ. Jangan boros boros. Ok bai. Nak sambung edit belog sebab dah sihat sikit. Untuk sebarang tempahan, boleh email kite - intanurulfateha@gmail.com

Ok bai lagik sekali ^^

5 comments

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

yeay ! 2hb mac nanti nak puji sis manyak manyak ..nanti sis belanja ! :p hehe

Aiya Hassan said...

yeayyy
seronok mehh

ninie_azriena said...

weeeee...ninie dah dapat pt dah =D baru je hari ni =D

emmayuzaima said...

awak...terima ksih . info yg baik HEHE ;)

Cik Miera said...

dear.. sure ke??

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13