Thursday, February 16, 2012

.kecik hitam berpeluh

.

Salam

Heeeeee... Maen teka teki lagik dengan Encik Boipreng semalam. ^^ Semalam dia tidur awal tapi die suruh kejut dalam pukul 12 lebih sebab time tuh kite baru siap edit belog neh... Memula call tak angkat, pastu angkat gak. Banyak cantik nak tidur awal dari kite ! :-P

Lepas borak borak, maen teka teki la macam biasa.. Tapi dia cakap, dia da habes teka teki dah. So, kite je lah soal dia.. Tapi kite rase soalan neh kite dah pernah tanye. Maybe dia lupa.

Kite : Kite ada teka teki!
Dia : Apedia?
Kite : Kecik, hitam, berpeluh. Cuba teka!
Dia : *gelak*
Kite : Kenapa gelak!?
Dia : Cuba Sayang tutup kipas bilik Sayang sekarang.
Kite : Aik, kenapa pulak?
Dia : Tutup je lah.
Kite : Tanak, panas. Nanti kite berpeluh. EH? Sayang jahat!!!!!!!!!
Dia : *gelak keji*
Kite : Jahat gile ! Tanak kawan.
Dia : Abes tuh jawapan dia apa?
Kite : Semut hitam balik jogging lah yunk..
Dia : *gelak*
Kite : Benci sayang ! *gelak*

Agak agak korang tau tak jawapan dia apa? Mesti lah dia nak cakap yang kecik, hitam dan berpeluh tuh kite. Demmit. (T______T)

Kite : Mana aci camni! Nak soal lagik. Tinggi, hitam, berpeluh. (konon nak kenakan dia balik)
Dia : Hmm tadi Sayang cakap, jawapan dia semut hitam balik jogging kan? So sekarang ni, yang tinggi sikit dari dia, Sayang balik jogging lah. *gelak*
Kite : Eiii...mana aci !!! Jawapannya Sayang yang balik jogging. Bukan kiteeeeeeee !

*sumber gugel*

Kesian semut neh. 
Hihihi.

9 comments

CIK MAY said...

sweet gitu..

qiela-san said...

hakhakhak...kene buli lagik...

[fArAh aLiAs] said...

padan muka. kan da kena ngan abang ipan :p

Dhaniya ShahNiza said...

hahahhaha..akk hanya mampu bahak je kat umah ni... :) ape pon..cute jugak belog ni.. :)

nuruashia said...

hahaha...sys nk knekan die..die knekan sys blek aiyaaa..

Chikova_Araishii said...

aduhh sakit perot gelakk..
dah budak opis kate gile gelak sowang2 :P

fatin amalina husna said...

ahaha..ksiannya..
xpa2..nnti cri bnyak2 tka tki lg k.intan..

Kamsiah said...

salam kenal dari akak...
alahai romantisnya...

Eyka said...

olololololololo..comey jee..haha:P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13