Monday, February 6, 2012

.jom join giveaway kite ^^

.

Salam.

Hai koranggggggggg ! Mulai hari ni 6 Februari sampai 26 Februari iaitu selama 20 hari, kite dan pihak Rakan Blogger Klik1Malaysia akan mengadakan giveaway !


Hadiah yang akan menjadi rebutan ialah.........

Bukan BARANGAN...Bukan WANG TUNAI...
hadiah yang kami tawarkan ialah...;
Widget 'Direktori Internet Malaysia'
yang menggunakan Imej Pilihan Anda!

Jeng jeng jeng!

Tak paham ke?
Ok, meh kite tunjuk contoh...

Imej Background Widget ini akan ditukar kepada imej pilihan Pemenang.
Juga, imej Bottom Banner akan menggunakan imej pilihan Pemenang,
dengan meletakkan link blog Pemenang.

Widget ini akan diserahkan kepada Pemenang beserta kod HTML-nya sekali.
WIDGET ISTIMEWA INI MENANTI KEPADA 20 PEMENANG BERTUAH

Ada 2 imej yang boleh letak dalam widget neh.
CONTOH WIDGET KITE...


Cara nak join senang jer......

PERTAMA; ENTRI
  • Buat satu entri bertajuk - Kenapa saya suka Klik1Malaysia?
  • Dalam entri mengandungi URL backlink ke  laman INI 
  • (contoh; Give Away Widget Klik1Malaysia.com)
  • Panjang entri adalah bebas. Boleh buat dalam bentuk karangan cerpen/esei. Boleh juga dalam bentuk point by point. Pengalaman anda menggunakan Klik1Malaysia. Apa yang buat anda tertarik dengan Klik1Malaysia. Boleh ikut kreativiti sendiri. Terpulang citarasa anda.
KEDUA; WIDGET
  • Tempatkan Widget 'Direktori Internet Malaysia' di blog anda.
  • Boleh pilih SATU widget dari senarai yang disediakan di laman INI 
KETIGA; FOLLOW
  • Follow blog Intanurulfateha.com
  • Sesudah selesai 3 langkah di atas, sila isi Borang Penyertaan yang disediakan di dalam lama INI.
  • Senarai peserta & link entri akan ditempatkan di laman INI (dikemaskini jam 10 malam setiap hari sepanjang tempoh Give Away berlangsung).
Sesudah selesai 3 langkah di atas, sila isi Borang Penyertaan yang disediakan  laman INI.  Senarai peserta & link entri akan ditempatkan di laman INI (dikemaskini jam 10 malam setiap hari sepanjang tempoh Give Away berlangsung).

ITU SAJE ^^
Senang kan !

Untuk maklumat lanjut, boleh klik SINI. Tapi kite ada HADIAH MISTERI (mungkin WANG TUNAI ! jeng jeng jeng!) untuk seorang pemenang ! Dan pemenang ni kite yang akan tentukan sendirik berdasarkan entry yang dia buat. Kalau entry tuh menarik hati kite, kite pilih lah entry tuh sebagai pemenang hadiah MISTERI ! Hihihi.

So, selamat ber-giveaway !
Macam pelik je ayat neh
(-.-")

5 comments

Popoi said...

akan join gak t,, ^^

jal said...

jal dah siapkan entry meh la baca
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/kenapa-saya-suka-klik1malaysia.html

Mario said...

good luck kpd bakal pemenang, tk bole nak masuk sbb tak cukup syarat...hehe

Sch@ said...

Me Done!



http://indahatasnama.blogspot.com/2012/02/kenapa-saya-suka-klik1malaysia.html

Muaz Faris said...

sudah follow blog ni..

dan dah join gak.. tengok sbb kenapa aku join ye!!

http://www.muazfaris.com/2012/02/kenapa-saya-suka-klik1malaysia.html

followers ke 7170

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13