Thursday, January 5, 2012

.yeayyy ! baju t***** dah nak siap

.

Salam.

Ngeeeeeee.. Baju kite dah nak siap ! Yeyeyeyeyeyyy... Baju tuh kite tempah dekat adik kawan kite lepas tuh kite upah kawan kite jahit manik sebab dia pandai n kreatid. Eh, kejap. Macam salah belog je hapdet. Patut hapdet dekat B2B. Heee. Tapi nanti kat B2B kite hapdet secara details ek.

Ektuali, baju kite tuh baju kurung moden biasa biasa jer. Kain pun murah. Bukan pakai kain lace. Hukhuk. Tapi baju kite boleh pakai time raya, time kenduri biasa, time pergi kelas ker.... Tak de lah meriah sangat. Kang kalau meriah meriah sangat bling bling sangat, kang dah tak pakai lagik. Rugi woo..

Cantik kan......!
Kite gugel jer gambar neh.

Tapi baju kite bukan camni. Dah beli kaen, baru terjumpa baju neh. Haiyoo.. Kite berkenan sangat baju kat atas ni.. Hukhuk. Tapi tak pe lah.. Nanti nak buat baju camni time nikah. Keh keh keh. (Berangan jer lebih) 

Kite cakap dengan Irfan, baju kite dah nak siap. Pastu dia cakap, tak tengok kite pakai lagik, dah tau cantik. Elehhhhhhhhhhhh ! Nak hamek hati lettew. Orang tak tergoda pun. Eleleleleleleeeeeeee.. :-P

K lah. Nanti kite hapdet lagik. Nak pergi kedai beli manikkkkkkkk mutiara diamond santek santek untuk baju kite tuuuuuu. Tata !

16 comments

Faqihah Husni said...

WAHH. Baju tunang dah siap ek? Semoga berbahagia keanak cucu :)

CIK MAY said...

nnt tunjuk tau baju yg cantik tu..;)tp klu mcm gbr kat ats tu..cantik sgt..;) i like.

*assyiera* said...

eksaited nak tengok sis pakai baju tu nanti :)

NurEqa said...

wah . ble nk tunang nyer ? :)

laskar pelangi said...

seriussss cantekkkk sangat:)

erin moshimoshi said...

cntik ..erin nk cri tudung peach je ..susah :( ade link x ?

Cik Azizah said...

lom tahu mesti dah nampak cantik..nnt review la yunk!!

.rENEx. said...

WAHH :) congrat sis :)

syaz@rozelt said...

chomelnye bj tunang~hihi

TunTeja said...

kak intan da nk b'tunang!!! wiwit.mesti comel akak nanti!!

Nurulchumel said...

untung la dah nak tunang... :)

starzieti said...

tak saba nak tgk sis tunang. :D

HafizRahman.com said...

bilakah tarikhnya??? =)

Ziera Ieyah said...

amboi...hepi nye la kan. xsabo nak tengok intan pkai. hehe

zOeY zAu YaH said...

syoknya nk tunang hihi..

sharamli said...

Nak teng0k!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13