Tuesday, January 31, 2012

.sweet kan kite neh? kehkehkeh

.

Salam.

Yuhuuuuuuuuuuuuuuu! Ada orang tak? Hihihi. Ok, rindu dekat belog neh. Rasa macam dah less update jek. Sebab.. err.. MALAS. :-P

Nak tau takkkkkkkk.. Semalam kan..kite buat kek cekelet lagik ! Sebab kek tuh je lah yang paling senang di buat dalam dunia. (-.-") Dan kos tak tinggi. Wuuu~

Kite : Sayang, kite tengah buat kek cekelet !
Dia : Dah tu, tak reti reti nak pos ke sini?
Kite : Alaa ashane nak pos?
Dia : Coklat dia banyak ke? Mesti sedap. Alaaa abang nak. Hukhuk.

Alaaa...ni yang lemah neh. Cair tetibe. Keh keh. :-P Kite dah banyak kali buat kek cekelet dan alahmdulillah boipreng kite suke makan. Tetibe teringat masa on the way pergi JB naek kereta, kite suap dia makan kek yang kite buat. Alaaa...kalau lah dekat, dah lama kite kasik.

Penah hapdet pasal kek kat SINI
Untuk resepi, klik SINI

(-.-")
Kite tak pernah pos pos segala.
Macam macam kite fikir.

Kalau rosak ashane?
Kalau basi ashane?
Kalau berkulat ashane?
Kalau masuk semut ashane?
(T_____________T)

Ok, this is my very first time nak pos pos makanan. Ada orang cakap, Muar - JB, bukan jauh mana. Hantar je lah sendiri. Cakap memang senang, kite mana ada kereta. Kereta memang lah ada berbijik bijik kat ghumah neh tapi kite mana tau drive !!!!! (walaupun ada lesen, tapi kite takut hukhuk) Setelah buat survey dekat pesbuk, akhirnya amek keputusan untuk pos je sebab tu jalan termudah dan murah. 

Dan tadi, kite packing elok elok, letak dalam bekas plastik, tepi tepi letak seletip. Pastu kite tulis surat cinta kehkeh. Alaa sebenarnya bukan surat pun, note biasa je lah ! :-P Pastu letak tisu ada love love siap tulis nota "Nanti kalau makan comot, lap lah pakai tisu neh.." Pffffffft ! Sweet gile lah konon ! Hehehe.

*google image*

Harap harap kek tuh selamat lah sampai. 
Aminnnnnnnnn~~

Neves seh.
(-.-")

23 comments

Aisumi Chan Kawa'i said...

memang sweet pon cik intan~ ^_^ mcm gule~

the polaris said...

so sweet la sis ;)

Fatin Najihah said...

Wiwitt :D sweet :)

erin moshimoshi said...

sweettnyee

ciksengeh :D said...

post sungguh ke ?

intanurulfateha said...

@Aisumi Chan Kawa'i

gule pun x sweet sgt tau! hehehe :D

intanurulfateha said...

@the polaris

hakhakhak takde maknenye :DDD

intanurulfateha said...

@Fatin Najihah

ngaaaaaaaaaa ;D

intanurulfateha said...

@erin moshimoshi

hehe tenks erin ^_^

intanurulfateha said...

@ciksengeh :D

sungguh ! kite potong kek tu kecit2 then ltk dlm bekas :)

nina suhaina said...

wah. nanti kalau da selamat sampai kek tu update la gak. sweet la sis ngan dak ipan ni :)

fatin amalina husna said...

sweettt lar k.intan..haha..
dah bleyh kna kncing mnis nie..hik3..

btw..husna bru prasan header dh btukar larr..comey2..^^

sharamli said...

Mak ngah pat0t sur0h Pakngah irfan snap pic bila dah sampai jugak..keh3. Nak teng0k still 0k lagik ke dah tepele0t..

intanurulfateha said...

@nina suhaina

hehe oke ! :p

intanurulfateha said...

@fatin amalina husna

header nmpak matang kan? hihihi

intanurulfateha said...

@sharamli

hahha ye la. nti soh die mms :p

Ana Farhana said...

eeeeee sweet nya...:P..

Azreen Shafila Abdullah said...

sweet nye..untunglah ade bf hehe :)

yen pom ske gilerrrr kek coklat..sedapppp :)

intanurulfateha said...

@Ana Farhana

shadap! :p

intanurulfateha said...

@Azreen Shafila Abdullah

kite pun same ! :p

hayatijepeli said...

alolo . cuwitt cem gula-gulaaaaa :D

nuruashia ♥ said...

ehem3...kalo nk lg sweet post kt sini satu ehehehhe ^^

Miera MasTriXia said...

sweet la kak intan..huu.. tp kn kak, macamne akk pos kek sbijik tu kat bf? aritu miera nk buat tp cm tkot2 lak rosak kek tu. basi ke ape ke... last2 pos brg yg lain je.. huuu sdey :-(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13