Wednesday, January 25, 2012

.servis edit belog murah !

.

Salam.

Holaaaaaaaaaaaa. Dah lama tak buat servis neh plus busy kan masa tuh sebab banyak kelas. So, sekarang boleh lah focus on my part time. Full time kerja kite mesti lah maen pesbuk ! Kikikiki. :-P

Bila buat part time macam ni, boleh lah bantu untuk menampung majlis perkahwinan kite nanti. Kumpul 10 tahun baru dpaat kawen agaknya. (-.-") Sebab kite cas murah jer. Hihihi.

So, siapa yang berminat, boleh lah suruh kite tolong edit. Bayaran? Murah jer. Hihi. Apape emel kite di intanurulfateha@gmail.com

Klik SINI untuk ke belog budak neh.

Kat atas ni contoh header yang kite buatkan untuk adik sepupu Irfan. Ektuali banyak lagik blog laen yang kite dah edit-kan, tapi tak print screen pun. Tapi dun worry, apape template yang korang request nak kite buat, kite boleh buat dengan jayanya ! Cewah. Ye ye jer kite neh. Hihihi.  :-P

Lagi satu contoh belog yang kite edit *phewww..lap peluh adalah BELOG INI. Santek tak? Keh keh keh.

Happy Blogging :-)

10 comments

Silent Thinker said...

intan ada buat header je tak?

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

sis ! mau2...
nak mintak edit header pon jadi lah..huhu~

intanurulfateha said...

@Silent Thinker

bole bole~ pape emel eh <3

intanurulfateha said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

owrite.. emel je sis k ! ;)

nasha sanza said...

huhu..cantik!=)

Edy Fee said...

wah pkat buat bisnes ni.all the best

AeN pAnDA bEbE said...

Sy pon nak tp cm ner harga?

nouveaucloset said...

Assalamualaikum. hye sis! nie huda. jum sis join giveaway Nouveau Closet.
Mungkin rezeki sis ^_^
Selamat mencuba. Syg kamu ^_^

http://nouveaucloset.blogspot.com/search/label/Giveaway

erin moshimoshi said...

wahhh bagus ..erin ade email

sharamli said...

Editkan kite punya jugak

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13