Thursday, January 26, 2012

.jangan amek gambar kite lah !

.

Salam.


Hari ni Chacha pergi sekolah agama. Pra-sekolah masih bercuti tapi nanti kena ganti time weekend tapi sekolah agama sebelah petang dah start sekolah. Sepatutnya semalam dah start, tapi terlupa. So, terponteng sehari.

Dalam pukul 12 lebih tengahari tadi dia tertidur lepas minum susu. Pastu kul 1.30 petang, kejut dia. Laju je dia bangun. Tak susah pun nak kejut dia. Ikut perangai sape lettew. Ehem ehem. Heee. :-P

Lepas dia mandi, kite pakai kan dia baju, tudung, bedak. Siap pakai deodorant kawwwww ! Over tauuu. Mengalahkan budak besar ! Zzzz. (-.-") 

Hari ni hari Khamis, so kena pakai track suit dengan t-shirt dan tudung. Dia gelak gelak time pakai tudung sebab tudung tuh besar. Tapi tak pe. Comel. :-)

Tengah tunggu Abah balik kerja.
Nak hantar dia pergi sekolah.

Muka nak marah + nanges. 
Huuu~

Dia tak kasik amek gambar die.
Eksen !

Ni dah gembira sebab Abah dah balik.

Belajar rajin rajin Sayang !
(^_^)

Kite nak continue belog orang. 
Sesiapa nak kite editkan boleh tengok contoh 
dekat SINI. :-)

7 comments

Diyana Norman said...

haha comel je... budak2..

khalila ishak said...

heheee... comel je die masam2 muke

Cho Zila said...

sangat comel ok... budak2 memang comel...

starzieti said...

comelnye muke die tengah masam mencuke gitu. geram nengok. hee.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comel sangat si chacha ni...

Edy Fee said...

kecik2 dh pndai melawa.ehehe

Mila Ahmad said...

cumel dak kecik pakai tudung kan?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13