Friday, January 27, 2012

.hari hari chacha

.

Salam.

Kite neh hari hari cerita pasal Chacha kan.. Agaknya dah tak de modal nak cerita kot. Hihihi. Nak cerita pasal diri sendirik, bukan ada menda menarik pun. Nak cerita pasal boipren, lagik lah orang menyampah. Hihihi. So, mari membebel pasal Chacha.

Hari ni pagi pagi lagik Chacha dah ketuk bilik kite. Bila tanya nak apa, "Alaa..kite saje nak tengok Angah.." Eleh, nak buat sepah bilik orang lettew ! Pas dia amek barang barang yang dia tinggalkan semalam, dia keluar balik dan kite pun sambung tidur.. Ngeee...

Pastu lepas kite bangun tidur, mandi mandi semua. Lepak dulu depan PC dan reply segala email yang masuk. Then suruh Chacha mandi sebab kul 2 kang nak pergi sekolah fardhu ain.. So, macam biasa lah.. Lepas mandi, siap siapkan dia. Pakai kan dia tudung. Mesti lah time tuh dia gelak gelak. Ngek betul budak kecit neh.

Kite nak amek gambar dia, dia tak kasik.
"Angah, mana ada orang amek gambar nak pergi sekolah!"

PEDULI HAPE HAKU ! :-P

Masa ni dia cakap dengan Mama, nampak lah dia senyum sikit. Nampak tak kaki kanan dia tuh. Siap pakai seluar panjang. Chacha neh memang jenis suka pakai seluar panjang. Seluar pendek memang dia tak suka. Dia cakap, pelik. (-.-") Tapi kalau baju tak de lengan, dia suka plak. Zzzzzzz! (-.-")


Soh pandang camera pun tanak !

Yang pakai baju melayu tuh Adik laki kite yang kecit.
Baru lepas abes SPM.

Chacha balik sekolah fardhu ain pukul 6 petang. Gila lama. Busan betei tak de kawan dengan rumah. :'( Balik sekolah nanti mesti dia dah penat.  Ah pedulik ape. Hihihi. Ok, nak sambung buat kerja. Tata !


4 comments

fatin amalina husna said...

hehe..msti dya nie bnyak ckp ngan lncah kan..

syhadahashm said...

chacha pkai tudung sekolah chomel je..haha :D

Cik Yatt said...

comel je..malu2 lak org nk snap pic die..hee

nina suhaina said...

comel betul chacha berdiri atas skuter macam tu. haha.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13