Saturday, January 28, 2012

.first time buat bisnes kad

.

 Salam.

Semalam ada soang blogger request untuk buat business card. Kite tak pernah buat. Ni baru first time buat. Thanks sebab bagi kepercayaan dekat kite. (^__^)

Doodle ni BUKAN kite buat tau.
Memang dah siap.
Keh keh keh.

Ni bahagian belakang.

Kalau sesiapa nak suruh kite design, boleh email kite ek.
intanurulfateha@gmail.com

Tataaaaaaa~~

7 comments

Puan Gojes said...

comel :)

for ladies only : http://puangojes.blogspot.com/2012/01/for-ladies-only.html

Ude Tqa said...

somel cam ude je card tu...hahaha

ainulaqma said...

comeynye kad.. nnt bole wt tok kte lak :)
jemput singgah kt blogshop kite :)

http://sweetybeautyblogshop.blogspot.com

intanurulfateha said...

@Puan Gojes

tq :)

intanurulfateha said...

@Ude Tqa

prasan !

intanurulfateha said...

@ainulaqma

boleh :) emel lah kite nnti ^_^

oNe_nIe said...

buat untuk akk boleh?
www.sweetladystyle.com

comel sangt..heehee
unguviolet2602@yahoo.com

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13