Friday, January 6, 2012

.esok exam

.

Salam.

Esok kite exam. Paper kedua untuk semester neh. Bulan 3 nanti masuk sem baru dan bulan 8 nanti start praktikal lepas tuh habes dan konvo dan lepas tuh boleh kawen ! Yeay~ Eh? Hihihi.

Ektuali sudah pening kepala mengadap buku, pulak tuh study sambil minum air coke, makan jajan, makan twiggies, mau tak pening kepala sebab asek melantak je. . Zzzzz. (-.-") Lepas dah pening, mula lah carik pain killer. Sket sket bergantung dengan ubat. Hidup dengan ubat jer. 

Esok exam paper pagi. Then next paper is on 9 Jan, then 16 Jan then 19 Jan then last will be on 20 Jan. Tak sabar nak balik rumah, nak jumpa askar jepun a.k.a Nur Aini Faqehah. Siapa yang friend dengan kite dekat FB mesti tau askar jepun tuh  sapa. Kikikiki. :-P

Ok lah, nak continue buat revision lagik sket then tidur sebab esok exam pagi ! Hukhuk. Wish me luck~ Bai bai ! (^__^)

Tadi update b2b tapi short update je.:-)

7 comments

Nurulchumel said...

good luck syg!
boleh jek edit kan header.

psst!
utk u, I kasi FREE!
hehe.. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

gud luck kak intan.. amboi.. ta sbr na kawen nmpk :P

HafizRahman.com said...

gud luck intan...untung la u ada gap...i pnya exam , smlm , harini dgn esok..3 hri nonstop..dah gila dah study ..huhu

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛ Mr.Ix ♂ kata ║ Ni dah bercita-cita jadi suri rumah sepenuh masa ke, habis konvo terus kawin..hehe..selamat bakal pengantin baru (takut terlupa wish nanti) ║...

✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

ahsfantasy24 said...

Hehe.. sabar2 :)
All the best dear!

Latest post: sayang sambil lewa?

FatinAmirah said...

gambattene!bi tauffiqwanajjah!

intanurlemsha said...

Oi.. Ko ckp faqehah askar jopun ek? Kejam nye makngah cess ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13